(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, sijaisuus, Nokkalanpuiston päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2020

Varhaiskasvatuksen opettaja, tule kanssamme luomaan keskustelevaa, sensitiivistä ja joustavaa toimintakulttuuria. Arvostatko leikkiä ja lasten kanssa yhdessä oppimista? Koetko tärkeäksi jokaisen lapsen ymmärtämisen ja läsnäolevan vuorovaikutuksen? Jos vastasit myöntävästi, tämä on työpaikkasi!

Nokkalanpuiston päiväkodissa toimii 3 lapsiryhmää, valoisassa ja luonnonläheisessä ympäristössä. Päiväkotimme sijaitsee Matinkylän rantaraitilla, hyvien liikenneyhteyksien päässä Iso-Omenasta.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat 3-5-vuotiaiden lasten ryhmän pedagogiikan toteutumisesta yhdessä toisen opettajan kanssa. Pääset toteuttamaan vahvaa ammattiosaamistasi yhteistyössä koko työyhteisön kanssa.

Johtamisen hyveinä toteutamme erityisesti reiluutta, huumoria ja avuliaisuutta. Hyvinvoivan työyhteisön perustana on kuuleva ja kunnioittava kohtaaminen.

Työpaikan nimi: Nokkalanpuiston päiväkoti
Työaika: 38h 15min / viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää organisointikykyä. Laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttaminen edellyttää suunnitelmallisuutta ja havainnointikykyä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme halua kehittää inklusiivista, laadukasta varhaiskasvatusta yhdessä työyhteisön kanssa.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Olemme kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.
Haemme yli 900 varhaiskasvatuksen opettajan joukkoon uusia osaajia kehittämään uuttaa toimintaamme. Kehittämällä toimintamme valmistaudumme jo nyt lain mukaiseen henkilöstörakenteen muutokseen.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!