(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, sijaisuus, Lansantien esiopetus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, sijaisuus, Lansantien esiopetus

Työavain 3-1540-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 16.09.2019 (päättyy 31.12.2019)
Hakuaika päättyy 13.09.2019 kello 15:45
Lansantien päiväkoti / Kilo , Edelfeltinkuja 2 02610 ESPOO
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Haemme Lansantien päiväkotiin varhaiskasvatuksen opettajaa esiopetusryhmään. Ryhmässä työskentelee kaksi varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa ja kieli- ja kulttuuriopettaja. Lansantien päiväkoti sijaitsee rauhallisella luonnon läheisellä pientaloalueella, jossa luonnon läheisyys mahdollistaa luonnossa liikkumisen ja metsäretket. Meillä viihdytään! Koulutettu ja osaava henkilökuntamme on aidosti sitoutunut arjen hyvän pedagogiikan ja sensitiivisen työtavan toteuttamiseen. Opettajien sak-aika ja säännölliset tiimikokoukset ovat toimintamme lähtökohtia. Yhteisöllinen ja inklusiivinen ajattelu on meille tärkeää. Tarjoamme jokaiselle lapselle turvallista ja monipuolista toimintaa sekä leikkiä huomioiden yksilölliset kasvun ja oppimisen tuen tarpeet. Tavoitteenamme on oppimaan oppiminen ja oppimisen ilo vahvistaen lapsen myönteistä minäkuvaa, unohtamatta hyviä käytöstapoja. Hyödynnämme toiminnassamme luonnonläheistä ympäristöämme. Teemme kasvatustyötä yhdessä vanhempien sekä eri asiantuntijoiden ja perusopetuksen kanssa. Olet lämpimästi tervetullut osaksi työyhteisöämme!


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja sensitiivistä tapaa työskennellä lasten kanssa sekä vasun perusteiden mukaiseen toimintaan sitoutumista ja innostusta kehittämisestä.

Arvostamme kykyä toimia kasvatuskumppanuuden hengessä sekä työyhteisössä että lasten vanhempien kanssa.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2610,47 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min / vkoLisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Diana Pavel
040 551 4959
etunimi.sukunimi@espoo.fi