(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, sijaisuus, Ajurinmäen päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, sijaisuus, Ajurinmäen päiväkoti

Työavain 3-1765-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 09.12.2019 (päättyy 19.10.2020)
Hakuaika päättyy 31.10.2019 kello 15:45
Ajurinmäen päiväkoti , Porarinkatu 9 02650 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen opettajan määräaikainen tehtävä Ajurinmäen päiväkodissa 3-5 -vuotiaiden lasten ryhmässä jossa kanssasi työskentelevät varhaiskasvatuksen opettaja ja lastenhoitaja. Varhaiskasvatusyksikkö sijaitsee Vallikalliossa, Pohjois-Leppävaarassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Päiväkodissa on kolme 0-5 -vuotiaiden lasten ryhmää sekä esiopetusryhmä. Toiminta-ajatus ja toimintakulttuuri: Ajurinmäessä lapsella on mahdollisuus kokea ja oppia monipuolisesti omat mielenkiinnon kohteet huomioiden, turvallisesti yhdessä ryhmän sekä sitoutuneiden, ammattitaitoisten aikuisten kanssa. Meillä lapsi tulee kuulluksi ja nähdyksi. Lapsen osallisuus on vahvasti läsnä kaikessa arjen toiminnassa. Kuuntelemme ja kannustamme lapsia ilmaisemaan ajatuksiaan ja tunteitaan. Monikulttuurisuus on meille rikkaus ja osa arkea sekä toimintaa. Opimme toisiltamme päivittäin jotain uutta. Oppimisympäristömme on moninainen; ympäröivä luonto ja suuret piha-alueet tarjoavat monipuolisen toimintaympäristön ja loistavat mahdollisuudet liikuntaan. Kävelymatkan päästä löytyvät myös urheilukenttä ja uimahalli. Arvostamme lämminhenkistä, sensitiivistä ja positiivista työotetta, jossa lapset ja perheet kohdataan yksilöllisesti ja kunnioittavasti. Työsuhde-etuuksina tarjoamme mm. työsuhdematkalippuetuuden, 100 ilmaista uintikertaa vuodessa Espoon uimahalleissa, sportti- ja kulttuuriedun. Haastattelut alkavat viikolla 44.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2610,47 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min / viikko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Mervi Granath
040 774 9998