(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Sijaisuus, Aamunkoiton päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, Sijaisuus, Aamunkoiton päiväkoti

Työavain 3-1048-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 05.08.2019 (päättyy 01.11.2020)
Hakuaika päättyy 03.06.2019 kello 15:45
Aamunkoiton päiväkoti , Päivätie 8 02210 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Haemme Aamunkoiton päiväkotiin varhaiskasvatuksen opettajaa opintovapaan sijaisuuteen. Arvostamme sensitiivistä, joustavaa työotetta sekä kokemusta pienryhmätoiminnasta. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja sinulla on palavaa intoa olla rakentamassa laadukasta pedagogiikkaa. Olet sitoutunut, motivoitunut ja kyvykäs hoitamaan muuttuvia, ajoittain haastaviakin tilanteita. Positiiviseen pedagogiikkaan nojaava vahvuusperusteinen työskentelytapa on sinulle luontaista. Tarjoamme sinulle mukavan ja kehittämismyönteisen työyhteisön. Aamunkoiton päiväkodin toiminta pohjautuu lapsen hyvinvoinnin edistämiseen ja yhteistyöhön vanhempien kanssa. Päiväkotimme on kodikas punainen tupa rauhallisessa ja luonnonläheisessä ympäristössä, hyvien kulkuyhteyksien äärellä Olarissa. Aamunkoiton päiväkodissa on viisi ryhmää 1-6-vuotiaille lapsille. Työskentelet tulevalla toimintakaudella 4-6-vuotiaiden lasten ryhmässä, jossa vastaat ryhmän pedagogiikasta yhdessä esiopettajan kanssa. Ryhmässä työskentelee myös lastenhoitaja. Huomioimme haussa myös valmistumassa olevat opiskelijat.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2610,47 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min / viikko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Suvi Damski vs. varhaiskasvatusyksikön johtaja
0468771117
suvi.damski@espoo.fi

Kirsi Lehtinen, varajohtaja
0468771634