(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Siimapuiston päiväkoti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Siimapuiston päiväkoti

Harrikuja 4, 01490 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Olisitko sinä etsimämme henkilö? 

Siimapuiston päiväkoti etsii toimeliasta, innostunutta ja ammattitaitoista varhaiskasvatuksen opettajaa mukaan arjen seikkailuihin! Etsimme pitkäaikaista ja yhteistyöhön sitoutuvaa työntekijää. Kanssamme pääset kokemaan arjen ilot ja kasvun ihmeen, niin lasten kuin puutarhankin parissa. 

Olethan kiinnostunut liikkumisesta ja lasten kanssa toimimisesta niin ulkona kuin sisällä ja säällä kuin säällä. Päiväkotitoimintamme punaisena lankana on luontoliikunta, ympäristökasvatus, kestävä kehitys ja yhteisöllinen oppiminen. Näihin asioihin toivomme sinunkin sitoutuvan.

Lähdethän iloisella mielellä seikkailemaan kanssamme!

Siimapuiston päiväkoti sijaitsee Pohjois-Nikinmäessä, metsän reunassa ja Lahdentien läheisyydessä. Meitä ympäröi metsä, jossa retkeilemme viikoittain. Päiväkotimme on sitoutunut Vihreän Lipun periaatteiden mukaiseen työskentelyyn. Olemme innovatiivisia ja lapsilähtöistä pedagogiikkaa toteuttava varhaiskasvatuksen yksikkö. Työilmapiiri on Siimapuistossa toimiva, huumorintäytteinen ja työhön sitoutunut.

Tule kanssamme rakentamaan hyvää varhaiskasvatusta Vantaalle!

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.  Varhaiskasvatuksen opettajana ja varhaiskasvatuksen erityisopettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Meillä Vantaalla on tarkistettu varhaiskasvatuksen opettajan palkkoja ja palkat ovat nousseet 1.1.2019 alkaen. Vantaa maksaa myös muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 euroa kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita. Lue lisää täältä.

Tervetuloa meille töihin!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus).

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2 550,34 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja, Siponen Anniina
P. 0407629235
anniina.siponen@vantaa.fi

Tavoitettavissa 9.00-15.00

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.