(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Seutulan päiväkoti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Seutulan päiväkoti

Katriinankuja 3, 01760 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 10.08.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Haemme opettajaa vakituiseen tehtävään tai sijaisuuteen Husaaritien varhaiskasvatusyksikköön kuuluvaan Seutulan päiväkotiin. 

Tehtävä sijoittuu 3-5 vuotiaiden ryhmään ja tiimiisi kuuluu toinen opettaja ja lastenhoitaja.

Seutulan päiväkoti on pieni päiväkoti ihanassa maalaisympäristössä 15 km:n päässä Tikkurilasta ja 6 km:n päässä Kivistön keskustasta. Vieressä on Katriinan sairaala ja julkiset yhteydet ovat kohtuulliset. Pk:n 3 ryhmän sisätiloja on remontoitu vuonna 2017 ja eskareiden käytössä on myös sairaalan yhteydessä oleva suuri äskettäin uusittu ryhmätila Katrintupa. Pk:n lähellä on mahdollisuuksia moneen; metsät retkeilyyn, Katrinebergin kartano, kotieläinpiha kesäisin, hienot hiihtoladut viereisellä pellolla talvisin ym.. Pieni työyhteisö tekee tiivistä yhteistyötä joka päivä.  

Kasvattajayhteisö  on ammattitaitoinen, osaava ja positiivinen; myös vanhempien palaute toiminnasta on hyvää. Henkilökunnan vaihtuvuus on vähäistä ja ammatillista osaamista hyödynnetään koko yksikön hyväksi. Uudet työntekijät toivotetaan tervetulleiksi: meillä saat käyttää vahvuuksiasi ja oppia toisilta. Kaikilla ammattiryhmillä on mahdollisuus keskittyä omaan työtehtäväänsä.

Uudelle työntekijälle nimetään oma mentori. Koko yksikön opettajien johtoryhmätyöskentely, vertaistuki ja tiimikavereiden hyvä yhteistyö auttavat sinua keskittymään perustehtävääsi varhaiskasvatuksen opettajana. Riittävä SAK-aika turvataan. Yksiköstämme pääsee halutessaan hyvin koulutuksiin ja kehittäminen on suotavaa, mutta annamme sinulle myös työrauhan keskittyä omassa lapsiryhmässä työskentelyyn.

Vantaan kaupunki on hyvä työnantaja. Työntekijöille tarjotaan työterveyspalvelut, kulttuuri- ja liikuntaetuja sekä työmatkaseteleitä. Meillä on myös työsuhdeasuntoja.  

Sinulta odotamme lämmintä vuorovaikutusta suhteessa lapsiin, huoltajiin ja työkavereihin. Sinun tulee olla innostunut varhaiskasvatuksen opettajan työstä ja iloita lasten onnistumisista, se on hyvä pohja työskentelyllesi yksikössämme. Haussa huomioimme myös valmistuvat opiskelijat sekä kokemusta omaavat mutta muodollisesti epäpätevät hakijat. Tehtävän aloitus on neuvoteltavissa. Toivomme että kiinnostuit ja jätät hakemuksesi mahdollisimman pian. 

Myös muodollisesti epäpätevät hakijat huomioidaan haussa.

Nähdään haastattelussa!  

Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha kokeilu koskee vakituisia työsuhteita ja on voimassa 31.12.2020 saakka.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus). 

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus:  2550,34 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, vakituisesti valitun on myös esitettävä ennen valintaa on hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 

Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja Laine-Lehti Sirpa

040 762 6484

sirpa.laine-lehti@vantaa.fi

Sirpa lomalla 6.7 alkaen; tavoitettavissa parhaiten sähköpostilla tai jättämällä viestin vastaajaan.

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.