(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Saunalahden päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, Saunalahden päiväkoti

Työavain 3-1785-18
Vakinainen työsuhde alkaen 21.01.2019
Hakuaika päättyy 18.01.2019 kello 15:45
Saunalahden päiväkoti , Kummelivuorentie 2 02330 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät Saunalahden päiväkodissa, tällä hetkellä alle 3-vuotiaiden ryhmässä. Saunalahden päiväkoti sijaitsee Kummelivuoren kupeessa ja ympäristössä on mahtavat retkeilymaastot. Pienryhmätoiminta ja aktiivinen läsnäolo kuuluu tiimin tärkeisiin toimintatapoihin.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään : -Kiinnostusta pienten varhaiskasvatukseen ja pienryhmätoimintaan ja sen kehittämiseen. -Aktiivista läsnäoloa ja pedagogista tietämystä varhaiskasvatuksesta. -Positiivinen pedagogiikka on meille tärkeää.

Arvostamme kokemusta varhaiskasvatuksesta, muttei ole välttämätöntä.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2584,62 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min /vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Leena Kyrönen
050 360 8437
etunimi.sukunimi@espoo.fi