(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Saarniraivion päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, Saarniraivion päiväkoti

Työavain 3-1618-19
Vakinainen työsuhde alkaen 01.10.2019
Hakuaika päättyy 27.09.2019 kello 15:45
Saarniraivion päiväkoti , Saarniraiviontie 8 02770 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Etsimme Saarniraivion päiväkotiin sensitiivistä, avointa ja positiivisen pedagogiikan omaavaa varhaiskasvatuksen opettajaa. Tällä hetkellä työtehtävät ovat alle 3-vuotiaiden ryhmässä. Saarniraivion päiväkotiin kuuluu kolme päiväkotiryhmää. Lisäksi johtamiskokonaisuuteen kuuluu Suviradan päiväkotiryhmä ja Suviniityn ryhmäperhepäivähoito sekä Suviniityn avoin päiväkoti ja kerhot. Tehtävässä pääsee siis työskentelemään hyvin monipuolisessa työyhteisössä. Lähiympäristössä on mahdollisuus retkeillä mm. metsiin, puistoihin ja kirjastoon. Kasvatustyötämme tukee varhaiskasvatuksen erityisopettaja sekä kieli- ja kulttuuriopettaja.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään sensitiivistä ja suvaitsevaista työtapaa, joissa lapset huomioidaan yksilöinä. Vuorovaikutus- ja tiimitaidot sekä joustavuus ja mukautumiskyky nopeasti muuttuvissa tilanteissa ovat tärkeitä työkaluja työyhteisössämme.

Arvostamme avoimuutta ja yhteistyökykyisyyttä. Työtämme ohjaa positiivisen pedagogiikan malli ja tarjoamme lapsi ja perhelähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä ja ammattitaitoisessa ilmapiirissä.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2610,47 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min / vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Linda Niskanen
etunimi.sukunimi@espoo.fi