(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Saapasaukion päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Onko sydäntäsi lähellä liikunta ja leikki? Kehitätkö mielelläsi uusia toimintatapoja lapsiryhmän kulloisiakin oppimistarpeita tukemaan? Koetko tärkeäksi jokaisen lapsen ymmärtämisen ja läsnäolevan vuorovaikutuksen? Jos vastasit myöntävästi, lue lisää ja lähetä hakemuksesi. Tämä saattaa olla unelmiesi työpaikka.

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa kodikkaaseen Saapasaukion päiväkotiin. Yksikkömme sijaitsee lähellä luontoa ja merta, aivan Laurinlahden koulun vieressä. Kerrostalon yhteyteen rakennetut päiväkotitilat on remontoitu vuonna 2013. Myös oma suojaisa pihamme on kunnostettu.

Päiväkodissa toimii kaksi lapsiryhmää 1-5-vuotiaille lapsille. Bootseissa työskentelee varhaiskasvatuksen opettaja ja lastenhoitaja. Töppösissä kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa ja yksi lastenhoitaja. Lisäksi työkaverinamme on ruokahuollosta vastaava laitosapulainen, joka avustaa myös lapsiryhmissä. Hakijan toiveet ensi toimintavuoden lapsiryhmästä pyritään huomioimaan tiimejä muodostettaessa.

Tarjoamme sinulle: ammatillisesti sitoutuneet työkaverit, osaamistasi arvostavan ja ajatuksistasi kiinnostuneen työyhteisön, mahdollisuuden toteutuneisiin viikottaisiin SAK-aikoihin sekä reilut ja selkeät työyhteisön pelisäännöt ja toiminnan rakententeet.

Työn aloitusajankohdasta voidaan sopia hakijan tapeiden mukaan.

Työpaikan nimi: Saapasaukion päiväkoti
Työaika: 38h 45min / viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävässä edellytetään ihmisten arvostavaa kohtaamista ja yhteistyötaitoja.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme kehittämismyönteisyyttä.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.


Tervetuloa osaavaan joukkoomme!