(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Ravurinpuiston päiväkoti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Ravurinpuiston päiväkoti

Kannuskuja 6, 01200 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.09.2019 tai sopimuksen mukaan - Hei, sinä varhaiskasvatuksen ammattilainen! 


Etsimme varhaiskasvatuksen opettajaa Ravurinpuiston päiväkotiin, 3-5-vuotiaiden ryhmään. Päiväkotimme on avattu lokakuussa Hakunilaan. Päiväkotimme sijaitsee lähellä Sotungin hienoja ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia.

Päiväkodissamme työskennellään parityöskentelyllä, meillä on 12 kasvattajaa. Päiväkodin alakerrassa on tilat alle 3-vuotiaille ja yläkerrassa 3-5-v ja eskarilaisille. 

Uudessa päiväkodissamme pääset kehittämään toimintaa, toivomme innostunutta ja innovatiivista työotetta. Kokemus S2-työskentelystä ja kuvien käytöstä kommunikoinnin tukena on plussaa. Arvostamme myös hyviä vuorovaikutustaitoja.

Pyrimme työskentelemään avoimessa ilmapiirissä, mietimme toimintatapojamme ja pyrimme kehittämään toimintaamme koko ajan lasten tarpeita vastaavaksi.

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.  Varhaiskasvatuksen opettajana ja varhaiskasvatuksen erityisopettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Meillä Vantaalla on tarkistettu varhaiskasvatuksen opettajan palkkoja ja palkat ovat nousseet 1.1.2019 alkaen. Vantaa maksaa  muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita. Lue lisää täältä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti


Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja Junnikkala Sanna

0503121652

sanna.junnikkala@vantaa.fi
Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.