Varhaiskasvatuksen opettaja, Ravurinpuiston päiväkoti, 5 paikkaa
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Ravurinpuiston päiväkoti

Kannuskuja 6, 01200 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 03.08.2020 tai sopimuksen mukaan - Hei, sinä innostunut varhaiskasvatuksen opettaja, tervetuloa päiväkotiimme!


Etsimme varhaiskasvatuksen opettajia Ravurinpuiston päiväkotiin. Päiväkoti on vastikään avattu uusi päiväkoti, meillä työskennellään parityöskentelyllä. Päiväkodissa työskentelee 6 työparia, jokaisessa varhaiskasvatuksen opettaja ja lastenhoitaja. 

Päiväkotimme sijaitsee monikulttuurisella alueella Hakunilassa, lähellä Sotungin loistavia ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksisa. Meille on hyvät kulkuyhteydet sekä Helsingistä että Tikkurilasta.

Päiväkodissamme pääset kehittämään toimintaa sekä omassa tiimissä että koko päiväkodissa. Tiimisi pedagogisena johtajana osallistut johtoryhmään, jossa osallistut päiväkodin yhteisen pedagogiikan kehittämiseen ja päätöksentekoon. 

Toivomme hakijoilta innokasta, avointa ja kehitysmyönteistä asennetta työhön. 

Ravurinpuistossa on avoin, iloinen ja yhteisöllinen työskentelytapa.

Tervetuloa joukkoomme!


Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.  Varhaiskasvatuksen opettajana ja varhaiskasvatuksen erityisopettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttorahakokeilu  koskee vakituisia työsuhteita ja on voimassa 31.12.2020 saakka.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 5

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Junnikkala  Sanna

0503121652

sanna.junnikkala@vantaa.fi


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot