(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Rautkallion päiväkoti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Rautkallion päiväkoti

Rautkallionkatu 5, 01360 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 05.08.2019 - 


Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa (2 tehtävää) vakituiseen toimeen Rautkallion päiväkotiin. Päiväkotimme sijaitsee Koivukylän juna-aseman läheisyydessä. Meille on erinomaiset yhteydet julkisilla kulkuneuvoilla.

Varhaiskasvatuksen opettajan vastuulla on yhdessä tiimin muiden jäsenten ja koko työyhteisön kanssa toiminnan suunnittelu, toteutus, arviointi ja kehittäminen. Lapsiryhmiä päiväkodissamme on neljä. Vantaan varhaiskasvatuksessa toimintatapana on pienryhmätoiminta. Kohtelemme lapsia tasa-arvoisesti. Luomme lapsille myönteisen ja turvallisen ilmapiirin. Kulttuurinen moninaisuus on rikkautemme. Siksi tärkeää on hakijan kiinnostus S2-toimintaan ja siihen sitoutumiseen. Päiväkotimme sijaitsee kerrostalojen keskellä. Lähistöllä on metsää ja puistoja, joissa käymme lasten kanssa.

Toivomme hakijalta vahvaa pedagogista osaamista sekä sensitiivisyyttä. Arvostamme ammatillista, varhaiskasvatusta kehittävää, innostunutta ja positiivista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja lasten ja huoltajien kanssa sekä työyhteisössä.

Meillä Vantaalla on tarkistettu useiden varhaiskasvatuksen tehtävien palkkoja ja palkat nousivat 1.1.2019 alkaen. Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 euroa, 6 kk koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita. Katso lisätietoja linkki tästä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja Päivi Heikkuri

043 825 4542

paivi.heikkuri(at)vantaa.fi


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.