Varhaiskasvatuksen opettaja, Raikupolun varhaiskasvatusyksikkö, 2 paikkaa
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Raikupolun varhaiskasvatusyksikkö

Raikukuja 6 B, 01620 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.06.2020 tai sopimuksen mukaan - Hei, sinä innostunut varhaiskasvatuksen opettaja, tervetuloa tiimiimme!

Mitä päiväkoti tarjoaa varhaiskasvatuksen opettajalle?

Varhaiskasvatuksenopettajan toimenkuva vaihtelee sen mukaan millaisissa ryhmissä hän työskentelee. Raikupolun varhaiskasvatusyksikössä on seitsemän ryhmää 1-vuotiaista esiopetusikäisiin sekä avointa toimintaa kerhoineen. Kaikissa ryhmissä painotetaan suomen kielen oppimista. Kasvun ja oppimisen tukea tarvitsevia lapsia varten on kaksi integroitua erityisryhmää. Varhaiskasvatuksenopettaja toimii tiimin pedagogisena vetäjänä, osallistuu yksikön johtoryhmään. Hän saa  tukea tiimiltään ja kollegoiltaan ja hänellä on mahdollisuus kehittää itseään osallistumalla Vantaan kaupungin koulutuksiin. Raikupolun varhaiskasvatusyksikköön pääsee kätevästi lähijunalla tai bussilla, aemalle on 400 metriä.

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.  Varhaiskasvatuksen opettajana ja varhaiskasvatuksen erityisopettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Tehtävässä maksetaan rekrytointilisää 150 euroa/kk kelpoisuusehdot täyttävälle henkilölle. 

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Vantaa maksaa  muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttorahakokeilu koskee vakituisia työsuhteita ja on voimassa 31.12.2020 saakka.

 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Luemme eduksi: Olet kiinnostunut suomen kielestä, kielen opetuksen kehittämisestä. Olet idearikas ja kehitysmyönteinen toiminnan järjestelyjen suhteen ja jaat omaa erityisosaamistasi työyhteisössä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2550,34 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Lanteri Marja

+358405393787

etunimi.sukunimi@vantaa.fi

Tavoitettavissa 08.00-16.00


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot