(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Raikupolun varhaiskasvatusyksikkö, 2 paikkaa
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Raikupolun varhaiskasvatusyksikkö

Raikukuja 6 B, 01620 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.09.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Hei sinä innostunut varhaiskasvatuksen opettaja, tervetuloa tiimiimme!

Mitä päiväkotimme tarjoaa sinulle?

Varhaiskasvatuksen opettajan toimenkuva vaihtelee sen mukaan millaisissa ryhmissä hän työskentelee. Raikupolun varhaiskasvatusyksikössä on seitsemän ryhmää 1-vuotiasta esiopetusikäisiin sekä avointa toimintaa kerhoineen. Kaikissa ryhmissä painotetaan suomen kielen oppimista. Kasvun ja oppimisen tukea tarvitsevia lapsia varten on kaksi integroitua erityisryhmää. Varhaiskasvatuksen opettaja toimii tiimin pedagogisna vetäjänä ja osallistuu yksikön johtoryhmään. Hän saa tukea tiimiltään ja kollegoiltaan ja hänellä on mahdollisuus kehittää itseään osallistumalla Vantaan kaupungin koulutuksiin. Raikupolun varhaiskasvatusyksikköön pääsee kätevästi lähijunalla tai bussilla, aemalta päiväkotiin on 400 metriä.

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.  Varhaiskasvatuksen opettajana ja varhaiskasvatuksen erityisopettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Meillä Vantaalla on tarkistettu varhaiskasvatuksen opettajan palkkoja ja palkat ovat nousseet 1.1.2019 alkaen. Vantaa maksaa myös muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita. Lue lisää täältä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus).

Luemme eduksi: Olet kiinnostunut suomen kielestä ja kielen opetuksen kehittämisestä. Olet idearikas ja kehitysmyönteinen toiminnan järjestelyjen suhteen ja valmis jakamaan omaa erityisosaamistasi työyhteisössä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2550,34 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja, Lanteri Marja
P. +358405393787
etunimi.sukunimi@vantaa.fi

Tavoitettavissa klo 08:00-16:00

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.