(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Postipuun päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, Postipuun päiväkoti

Työavain 3-1462-19
Vakinainen työsuhde alkaen 02.09.2019
Hakuaika päättyy 23.08.2019 kello 15:45
Postipuun päiväkoti , Postipuuntie 7 02650 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Postipuun päiväkodissa on 5 ryhmää. Yksi ryhmistä on ensi vuonna 1-3v lasten ryhmä. Tähän ryhmään haen vakituista varhaiskasvatuksenopettajaa. Ryhmässä toimii myös toinen opettaja. Postipuun päiväkodissa on lasten hyvä kasvaa. Panostamme hyvään vuorovaikutukseen ja positiiviseen pedagogiikkaan. Aikuisten välinen yhteistyö toimii ja uskallamme olla vanhempien kanssa reilussa ja ammatillisessa yhteistyössä. Espoon varhaiskasvatuksessa toimitaan inkluusion periaatteiden mukaisesti, niin Postipuussakin, mutta Postipuussa on myös erityisryhmä, jossa on laaja-alainen erityisopettaja. Myös koordinoiva laaja-alainen erityisopettaja ja kieli- ja kulttuuriopettaja tekevät työtä kanssamme. Saamme hyvää palautetta vanhemmilta ja työntekijät viihtyvät Postipuussa


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus. Lisäksi suoritettuna erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot. tai Kasvatustieteen maisteri pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen erityisopettajat.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään : - varhaiskasvatussuunnitelman mukaista toimintaa, kiinnostusta pienen lapsen maailmaan ja lempeyttä - vanhempien kohtaamista avoimesti ja tiimityötaitoja

Arvostamme uskallusta olla sekä uskallusta tarttua haasteisiin (kiinnostus akvaarionhoitoon olisi kiva yllätys)


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2610,47 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h45 min / vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Eija Mikkonen
050-3286739