(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Postipuun esiopetus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, Postipuun esiopetus

Työavain 3-1080-19
Vakinainen työsuhde alkaen 29.07.2019
Hakuaika päättyy 25.06.2019 kello 15:45
Postipuun esiopetus , Ruutikuja 2 02650 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Esiopettajan tehtävät Postipuun esiopetuksessa Postipuun esiopetus toimii Postipuun koulun pihalla olevassa siirtokelpoisessa Paviljongissa. Esiopetus on toiminut siinä vuoden ja jatkuu vielä toisen vuoden, jonka jälkeen tilannetta arvioidaan. Eli vuoden/kahden kuluttua varhaiskasvatusopettajan työtehtävät ja paikka saattavat muuttua Paviljongissa on nyt ja ensi vuoden kolme esiopetusryhmää. Ryhmät ovat 15 lapsen ryhmiä. Opettajan tehtävät ovat yhteistyössä koko esiopetuksen muun henkilökunnan, vanhempien ja lasten kanssa suunnitella ja toteuttaa laadukasta esiopetusta.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään : - Yhteistyötaitoja, osallisuuden huomioimista ja sensitiivisyyttä - Inkluusio periaatteen mukaisesti toimimista.

Arvostamme ajan hermolla olemista, heittäytymistä ja iloa.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2610,47 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h45 min / vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Eija Mikkonen varh.kasvatusyksikön johtaja
050-3286739
eija.mikkonen@espoo.fi