Varhaiskasvatuksen opettaja, Pohjois-Tapiolan päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2020

Kuvaus tehtävästä: Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät Pohjois-Tapiolan päiväkodissa.
Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, sensitiivisyyttä, tiimityötaitoja ja varhaiskasvatussuunnitelman tuntemusta. Työyhteisötaidot ovat tärkeät kehittämissuuntautuneessa ja osaamista jakavassa päiväkodissamme. Lapsilähtöisyys ja osallisuus ovat johtavia teemoja työssämme lasten hyväksi, joten sitoutuneisuus näihin periaatteisiin on tärkeää. Oppimisympäristömme sisä- ja ulkotiloissa antaa mahdollisuuksia toteuttaa monipuolista varhaiskasvatusta.

Työpaikan nimi: Pohjois-Tapiolan päiväkoti

Työaika: 38h45min/vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.


Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1353381
  • Tehtäväalue: Koulutus/opetus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo