(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Piilipuun toimintayksikkö
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Piilipuun toimintayksikkö

Piilipuunpolku 2,  01360 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.12.2020 tai sopimuksen mukaan - 31.07.2021


Piilipuun toimintayksikköön haetaan varhaiskasvatuksen opettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Yksikköön kuuluvat Piilipuun päiväkoti ja Rekolanmäen päiväkoti. Yhteensä yksikössä on yhdeksän lapsiryhmää ja ryhmien koostumukset vaihtelevat ikärakenteesta sekä muista  erityistarpeista riippuen. (esim.  yksi ryhmä on integroitu ryhmä ja yksi esiopetusryhmä). Työntekijöitä on tällä hetkellä 30 henkilöä .

Teemme pitkin toimintavuotta paljon yhteistyötä talojen välillä mm. pedagogisissa asioissa sekä muutenkin. Henkilöstö on vuosien mittaan myös siirtynyt oma-aloitteisesti talojen välillä toimimaan erilaisissa ryhmissä. Tämä on tuonut työn kehittämiseen ja erilaisten tehtävien ymmärtämiseen paljon ammatillista näkökulmaa. Panostamme lisäksi paljon kouluttautumiseen mm. viime aikoina striimaten.

Johtajana ja esimiehenä arvostan työntekijän  omaa vaikuttamista työntekoon sekä työntekijöistä lähtevää työn kehittämistä.  Pidän tärkeänä kykyä toimia yhteistyössä ja toimia joustavasti silloin, kun se palvelee perustehtävää.

Mitä odotamme sinulta:

Odotamme ammatillista työotetta sekä mutkatonta asennetta mitä tulee lasten ja perheiden moninaisuuteen. Haluat olla aktiivisesti läsnä lasten toiminnassa pedagogisena ohjaajana ja turvallisena aikuisena.

Varhaiskasvatuksenopettaja vastaa lapsen ja lapsiryhmän toiminnan pedagogisesta suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista. Esiopetusryhmässä työskentelevä lastentarhanopettaja vastaa esiopetuksesta. Lisäksi opettaja vastaa moniammatillisen tiimin pedagogisesta työskentelystä.

Opettaja laatii lapsikohtaiset suunnitelmat ja käy keskustelut huoltajien kanssa ja toteuttaa sekä arvioi lapsikohtaisia suunnitelmia yhteistyössä moniammatillisen tiimin, huoltajien ja kiertävän erityislastentarhanopettajan ja asiantuntijoiden kanssa.  

Hän myös vastaa ammatillisen vuorovaikutuksen toteutumisesta omassa moniammatillisessa tiimissä sekä vuorovaikutuksesta  ja yhteistyöstä lasten huoltajien, koko työyhteisön ja eri asiantuntijoiden kanssa. 

Opettajalla on tärkeä rooli  varhaiskasvatuksen käytäntöjen ja toimintatapojen arvioinnissa ja kehittämisessä niin tiimissä kuin koko työyhteisössä.


Kiinnostuitko? Soita tai jätä hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä! Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Käy myös testaamassa, oletko varhaiskasvatuksen luova nero vai pedagoginen johtaja!

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Luemme eduksi: Erilaisen ammatillisen kokemuksen varhaiskasvatuksessa ja muissakin opetus- ja kasvatustehtävissä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2581,45 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote 

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Hovi Sari

043 8257623

sari.hovi@vantaa.fiVantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.