(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Patotien päiväkoti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.7.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Patotien päiväkoti

Patotie 8, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 08.08.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Hei, erityisesti liikunnasta- luonto- ja ympäristökasvatuksesta innostunut varhaiskasvatuksen opettaja, tervetuloa tiimiimme!

Etsimme varhaiskasvatuksen opettajaa 15 lapsen esiopetusryhmään Patotien päiväkotiin.

Patotien päiväkoti tarjoaa luonto- ja ympäristökasvatukseen painottuneen yhteisön. Olemme olleet mukana maailmanlaajuisessa Vihreän lipun ympäristökasvatuskohjelmassa jo vuodesta 2004. Lisäksi Vantaan varhaiskasvatuksessa toimintaamme ohjaavat linjaukset liikuntaan sekä ympäristökasvatukseen, jotka kulkevat sopivasti käsi kädessä Vihreän lipun toimintamme kanssa. Tule ylläpitämään ja kehittämään kaikkea tätä ja tuomaan omaa uutta. Tämän hetken kuntasuunnitelmassa on uusi Patotie 2021 - tervetuloa suunnittelemaan kanssamme myös sitä!

Päiväkoti on viisiryhmäinen talo, jossa työskentelee 15 hoito- ja kasvatushenkilöä sekä resurssierityisvarhaiskasvatuksen opettaja. Tulevana toimintavuotena meillä on kaksi alle 3-vuotiaiden ryhmää, EO-ryhmä ja kaksi 3-5-vuotiaiden ryhmää. Lisäksi yksikköön kuuluu Vihertien asukaspuisto.

Oppimisympäristömme on sisätilojen lisäksi laaja: lähimetsät, pellot, urheiluhalli, kentät ja Vihertien asukaspuisto. Oppimista tapahtuu kaikkialla ja kaikkien kanssa. Olemme vuosien varrella panostaneet liikuntavälineiden hankintaan. Ne ovat lasten vapaassa käytössä päivittäin.

Patotien päiväkoti sijaitsee metsänlaidassa, urheilukentän välittömässä läheisyydessä. Vihertien asukaspuisto ja Jokiuoman puisto ovat muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Päiväkoti sijaitsee myös hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kehäradan Louhelan asema on 200 metrin päässä ja linja-autolinjat Helsingistä sekä Espoosta kulkevat läheltä.

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään! Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. Varhaiskasvatuksen opettajana ja varhaiskasvatuksen erityisopettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Meillä Vantaalla on tarkistettu varhaiskasvatuksen opettajan palkkoja ja palkat ovat nousseet 1.1.2019 alkaen. Vantaa maksaa myös muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 euroa, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita. Lue lisää täältä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus).

Luemme eduksi: Olet liikkuja, liikuttaja sekä ympäristö- ja luontokasvattaja.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2550,34 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja, Pykäläniemi Mervi
P. 040 742 0327
mervi.pykalaniemi@vantaa.fi
Tavoitettavissa arkisin 8-16

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.