(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Pakkalan päiväkoti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Isonmännyn työyksikkö, Pakkalan päiväkoti

Hagelstamintie 3, 01520 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.08.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Hei, sinä innostunut, osaava varhaiskasvatuksen opettaja, tervetuloa tiimiimme!

Etsimme kahta varhaiskasvatuksen opettajaa vakituiseen  työsuhteeseen tammikuussa 2019 avautuneeseen Pakkalan päiväkotiin.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan pienessä päiväkodissa, jossa työskennellään paljon pienryhmissä, koko talon tiloja hyödyntäen sekä tiimirajoja rikkoen. Vantaan varhaiskasvatuksessa pääset vaikuttamaan työsi sisältöön sekä suurempiinkin toimintarakenteisiin esimerkiksi yksikkökohtaisen johtoryhmätyöskentelyn puitteissa. Vantaa tarjoaa työntekijöilleen myös erinomaisia mahdollisuuksia kehittyä omassa työssään esim. monipuolisten sisäisten koulutusten muodossa.

Pakkalan päiväkoti on pieni, neljän kotialueen ja kahdeksan kasvattajan päiväkoti, joka kuuluu hallinnollisesti Isonmännyn työyksikköön. Päiväkodin kanssa samassa talossa sijaitsee myös Veromäen koulun alkuopetuksen yksikkö, joten saamme tehdä yhteistyötä myös alkuopetuksen kanssa. Elokuussa 2019 päiväkodissa aloitetaan englannin kielirikasteinen esiopetustoiminta. Toinen haettavista tehtävistä sijoittuu esiopetusryhmään ja toinen 1-5-vuotiaiden kotialueelle.

Työskentelemme tiiviisti kaikki yhdessä, tiimirajoja rikkoen, lasta ja lapsen osallisuutta kunnioittaen. Työyhteisömme on uusi ja toimintatapamme ovat vasta muokkautumassa. Ilmapiiri päiväkodissamme on luova, innostunut ja lasta kunnioittava. Tule mukaan hyvään ammattilaisten porukkaan kehittämään toimintaamme sekä innostumaan työn tekemisestä!

Pakkalan päiväkoti sijaitsee Kivistö-Aviapolis alueella, Kartanonkosken asuinalueella lähellä lentokenttää ja Jumbon kauppakeskusta. Alueen liikenneyhteydet ovat erinomaiset. Päiväkotia ympäröivät Backaksen kartanon kauniit maisemat sekä Kartanonkosken liikuntapuiston ja Tammiston luonnonsuojelualueen upeat ulkoilumahdollisuudet. Kirjasto sijaitsee aivan päiväkodin vieressä ja alueella on useita puistoja lasten käyttöön.

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. 

Haastattelut käynnistyvät vasta hakuajan päättymisen jälkeen.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.


Meillä Vantaalla on tarkistettu varhaiskasvatuksen opettajan palkkoja ja palkat ovat nousseet 1.1.2019 alkaen. Vantaa maksaa myös muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita. Lue lisää täältä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Toisen vakituisen vakanssin täyttämisehtona on esiopetuspätevyys.

Luemme eduksi: Hyvät vuorovaikutus- ja leikkitaidot sekä perehtyneisyyden Valtakunnalliseen varhaiskasvatussuunnitelmaan.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2550,34 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta 

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja Soile Granholm

043 8269236

etunimi.sukunimi@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 9-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.