(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Painiityn päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, Painiityn päiväkoti

Työavain 3-1-19
Vakinainen työsuhde alkaen 21.01.2019
Hakuaika päättyy 17.01.2019 kello 15:45
Painiityn päiväkoti , Painiityntie 21 02680 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Kiinnostaisiko sinua vakituinen varhaiskasvatuksen opettajan tehtävä Painiityn päiväkodissa, johon tammikuussa 2019 valmistuu uusi erillisrakennus? Painiityn päiväkoti on aloittanut toimintansa 2015 ja tammikuussa 2019 viereiselle tontille rakentuu uusi kolmen kotialueen päiväkotirakennus osaksi Painiityn varhaiskasvatusyksikköä. Painiityn varhaiskasvatusyksikön muodostaa yhteensä 12 ryhmää ja noin 40 kasvattajan työyhteisö. Päiväkoti sijaitsee uudella Painiityn asuinalueella lähellä Helsingin rajaa hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Meillä toiminnan keskiössä ovat positiivinen pedagogiikka, leikki ja liikkuminen. Painiityn päiväkodissa on moderni toimintaympäristö ja upeat puitteet liikkumiseen. Varhaiskasvatuksen opettaja vastaa ryhmänsä pedagogiikasta, sen kehittämisestä ja toteuttamisesta varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti yhdessä tiimikaveriensa kanssa. Odotamme sinulta osaamista lasten liikunnallisten taitojen tukemiseen ja kehittämiseen sekä innokkuutta lasten päivittäiseen liikkumaan aktivoimiseen. Olemme mukana Ilo kasvaa liikkuen -ohjelmassa, jossa kehitämme päiväkotimme toimintakulttuuria yhä enemmän liikuntaan motivoivammaksi. Kaikilta kasvattajilta odotamme sitoutumista yhteisöllisyyteen. Toisten auttaminen ja kunnioittava vuorovaikutus luovat paitsi hyvän työilmapiirin myös lapselle turvallisen ja hyvinvointia edistävän kasvuympäristön. Tervetuloa mukaan positiiviseen kasvattajayhteisöömme!


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, vahvaa osaamista varhaiskasvatussuunnitelmatyöstä sekä kehittämismyönteisyyttä.

Arvostamme sensitiivistä työotetta.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2584,62 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Sari-Nina Kaidesoja
040 668 8013