Varhaiskasvatuksen opettaja, Paapuurin päiväkoti
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Tervetuloa iloiseen joukkoomme toteuttamaan laadukasta varhaiskasvatusta!

Paapuurin päiväkodissa toimii tällä hetkellä 8 lapsiryhmää. Henkilöstöömme kuuluu 11 varhaiskasvatuksen opettajaa ja 10 varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Päiväkotimme sijaitsee Saunalahdessa. Päiväkotimme välittömässä läheisyydessä on metsä, mitä hyödynnämme viikoittain toiminnassamme.

Paapuuri tarjoaa työhönsä sitoutuneen työyhteisön, jossa arjen sujuvuutta helpottavat hyvät työyhteisön sopimukset ja toimintatavat. Työkaveriksi saat koulutettuja ammattitaitoisia varhaiskasvatuksen opettajia ja varhaiskasvatuksen lastenhoitajia. Me viihdymme työssämme!

Espoon varhaiskasvatussuunnitelma ja valtakunnallinen varhaiskasvatussuunnitelma ohjaavat kaikkea toimintaamme päivittäin.

Odotamme työyhteisöömme varhaiskasvatuksen opettajaa, joka kehittää mielellään uusia toimintatapoja lapsiryhmän tarpeita ajatellen. Odotamme sellaista, joka kokee tärkeäksi jokaisen lapsen ymmärtämisen sekä läsnäolevan vuorovaikutuksen.

Jos sinulla on vahva ymmärrys ja näkemys lapsuuden ainutlaatuisuudesta sekä opettajan työn tärkeydestä kaiken ikäisten lasten kanssa ja hyvä paineensietokyky yllättävissäkin tilanteissa, niin olet etsimämme henkilö.

Haemme kahta varhaiskasvatuksen opettajaa vakituiseen työsuhteeseen 31.3.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydettyä.

Työpaikan nimi: Paapuurin päiväkoti
Työaika: 38h15 min / vko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää organisointikykyä. Laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttaminen edellyttää suunnitelmallisuutta ja havainnointikykyä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme liikkumiseen innostavaa asennetta ja halua kehittää laadukasta varhaiskasvatusta yhdessä työyhteisön kanssa.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Olemme kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.
Haemme yli 900 varhaiskasvatuksen opettajan joukkoon uusia osaajia kehittämään uuttaa toimintaamme. Kehittämällä toimintamme valmistaudumme jo nyt lain mukaiseen henkilöstörakenteen muutokseen.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1414366
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo