(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Paapuurin päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, Paapuurin päiväkoti

Työavain 3-1781-19
Vakinainen työsuhde alkaen 02.01.2020
Hakuaika päättyy 04.11.2019 kello 15:45
Paapuurin päiväkoti , Paapuuri 3 02330 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Tervetuloa iloiseen joukkoomme toteuttamaan laadukasta varhaiskasvatusta! Paapuurin päiväkodissa on varhaiskasvatuspaikkoja 1-5-vuotiaille lapsille sekä esiopetusta. Lapsiryhmiä on yhteensä kuusi. Tällä hetkellä kaikissa ryhmissä on pätevä ja koulutettu henkilökunta. Paapuuri tarjoaa työhönsä sitoutuneen työyhteisön, missä arjen sujuvuutta helpottavat hyvät työyhteisön sopimukset ja toimintatavat. Haemme innovatiivista varhaiskasvatuksen opettajaa, joka on valmis kehittämään ja luomaan Paapuurin toimintaa yhdessä työyhteisön kanssa edelleen sellaiseksi, jossa korostuvat yhteisöllisyys ja positiivinen pedagogiikka. Varhaiskasvatuksen opettajana sinulla tulee olla myös vahva ymmärrys ja näkemys lapsuuden ainutlaatuisuudesta sekä opettajan työn tärkeydestä kaiken ikäisten lasten kanssa. Nyt haussa oleva tehtävä sijoittuu 3-5 vuotiaiden lasten ryhmään. Työparinasi tulee olemaan toinen varhaiskasvatuksen opettaja sekä lastenhoitaja.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2610,47 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min / viikkoLisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Tuija Rinta-Hiiro
043 827 3148