(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Paapuurin päiväkoti, 2 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, Paapuurin päiväkoti, 2 tehtävää

Työavain 3-1878-18
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 11.02.2019 kello 15:45
Paapuurin päiväkoti , Paapuuri 3 02330 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Paapuurin päiväkoti on aloittanut toimintansa 8.1.2018 Espoonlahden Saunalahdessa Kauklahden väylän kupeessa. Päiväkotimme rajoittuu metsään, minne meillä on suora kulkuyhteys oman portin kautta. Päiväkodissa on varhaiskasvatuspaikkoja 1-5-vuotiaille lapsille sekä esiopetusta. Lapsiryhmiä on yhteensä kuusi. Tilat mahdollistavat hyvin pitkäkestoisen leikin ja pienryhmätoiminnan. Paapuuri tarjoaa työhönsä sitoutuneen työyhteisön, missä arjen sujuvuutta helpottavat hyvällä polulla olevat työyhteisön sopimukset ja toimintatavat. Työyhteisön lisäksi saat vahvan pedagogisen tuen varhaiskasvatuksen erityisopettajalta sekä kieli- ja kulttuuriopettajalta. Haemme innovatiivista varhaiskasvatuksen opettajaa, joka on valmis kehittämään ja luomaan Paapuurin toimintaa yhdessä työyhteisön kanssa edelleen sellaiseksi, jossa korostuvat yhteisöllisyys ja positiivinen pedagogiikka. Varhaiskasvatuksen opettajana sinulla tulee olla myös vahva ymmärrys ja näkemys lapsuuden ainutlaatuisuudesta sekä opettajan työn tärkeydestä kaiken ikäisten lasten kanssa. Luemme eduksi esiopetuspätevyyden. Työsuhteen alkaessa tulet työskentelemään 3-5 vuotiaiden lasten kanssa. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2584,62 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min / viikko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Tuija Rinta-Hiiro
043 827 3148
etunimi.sukunimi@espoo.fi