(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Otaniemen päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020

Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät Otaniemen päiväkodissa.

Tällä hetkellä tehtävä sijoittuu pienten, alle 3-vuotiaiden ryhmään, toisen varhaiskasvatuksen opettajan ja lastenhoitajan työpariksi. Otaniemen päiväkoti sijaitsee Aalto-yliopiston kampusalueella, meren läheisyydessä. Otaniemen päiväkodissa on pitkät perinteet päiväkotitoiminnassa ja se on toiminut nykyisellä paikallaan jo vuosikymmeniä.

Luonnon läheisyys, Otaniemen kirjastopalvelut sekä Tapiolan monipuoliset kulttuuripalvelut, tarjoavat hyvät mahdollisuudet oppimisympäristön rikastuttamiseen ja laajentamiseen.

Työpaikan nimi: Otaniemen päiväkoti
Työaika: 38 h 45 min / viikko, sisältäen KVTESin mukaisen ryhmän ulkopuolisen suunnitteluajan
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävässä edellytetään: aitoa halua tulla töihin juuri meille, Otaniemeen, varhaiskasvatuksen opettajaksi.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme: iloista ja huumorintajuista asennetta, uuden vasun mukaisen pedagogiikan ymmärrystä ja siihen tarvittavaa osaamista sekä kehittämismyönteistä työotetta. Englannin kielen osaamisesta on sinulle täällä etua, mutta sitä ei edellytetä.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!