(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, osa-aikainen 3 pvää/ vkk, Seutulan pk, sijaisuus
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Husaaritien varhaiskasvatusyksikkö; Seutulan päiväkoti

Katriinantie 3, 01760 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.08.2019 tai sopimuksen mukaan - 31.05.2020


Haemme opettajaa Seutulan päiväkotiin toimintakaudelle 2019-2020. Opettajan tehtävä on 3-5-vuotiaiden ryhmässä, jossa osa työntekijöistä tekee lyhyempää työviikkoa.


Seutulan päiväkoti kuuluu Husaaritien varhaiskasvatusyksikköön, johon kuuluvat myös Husaaritien päiväkoti ja Kivistön alueen kerhot.

Seutulan päiväkoti on pieni päiväkoti ihanassa maalaisympäristössä 15 km:n päässä Tikkurilasta ja 6 km:n päässä Kivistön keskustasta. Vieressä on Katriinan sairaala ja julkiset yhteydet ovat kohtuulliset. Pk:n 3 ryhmän sisätiloja on remontoitu vuonna 2017 ja eskareiden käytössä on myös sairaalan yhteydessä oleva suuri ryhmätila Katrintupa. Pk:n lähellä on mahdollisuuksia moneen; metsät retkeilyyn, Katrinebergin kartano, kotieläinpiha kesäisin, hienot hiihtoladut viereisellä pellolla talvisin ym.. Vieressä on myös koulu, jonka kanssa tehdään vankkaa yhteistyötä. Bussilla pääsee kätevästi esim. kirjasto-, jäähalli- tai kulttuuriretkille. Pieni työyhteisö tekee tiivistä yhteistyötä joka päivä.  

Kasvattajayhteisö on ammattitaitoinen, osaava ja positiivinen; myös vanhempien palaute toiminnasta on hyvää. Henkilökunnan vaihtuvuus on vähäistä ja ammatillisia vahvuuksia hyödynnetään koko yksikön hyödyksi. Uudet työntekijät toivotetaan tervetulleiksi ja mentorointia heille järjestetään omassa yksikössä tai alueella. Vertaistuki ja tiimikavereiden hyvä yhteistyö auttavat sinua keskittymään perustehtävääsi varhaiskasvatuksen opettajana. Riittävä SAK-aika turvataan. Meillä saat käyttää vahvuuksiasi ja oppia toisilta. Yksiköstämme pääsee halutessaan hyvin koulutuksiin ja kehittäminen on suotavaa, mutta annamme sinulle myös työrauhan keskittyä lapsiryhmässä työskentelyyn yhdessä tiimin toisen opettajan ja lastenhoitajien kanssa.  

Vantaan kaupunki on hyvä työnantaja. Työntekijöille tarjotaan työterveyspalvelut, kulttuuri- ja liikuntaetuja sekä työmatkaseteleitä. Meillä on myös työsuhdeasuntoja, mahdollisesti ihan päiväkodin läheisyydessä.  

Sinulta odotamme lämmintä vuorovaikutusta suhteessa lapsiin, huoltajiin ja työkavereihin. Sinun tulee olla innostunut varhaiskasvatuksen opettajan työstä ja iloita lasten onnistumisista, se on hyvä pohja työskentelyllesi yksikössämme. Hakijoissa huomioimme myös tänä keväänä valmistuvat opiskelijat sekä muodollisesti epäpätevät hakijat. Tehtävän aloitus on neuvoteltavissa. Toivomme että kiinnostuit ja jätät hakemuksesi mahdollisimman pian. Nähdään haastattelussa!  

Vantaalla on tarkistettu varhaiskasvatuksen opettajan palkkoja ja palkat ovat nousseet 1.1.2019 alkaen. Vantaa maksaa myös muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita. Lue lisää täältä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus). 

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Koeajan pituus on puolet määräaikaisen työsuhteen kestosta.

Kokoaika-/osa-aikatyö: Osa-aikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 23h 15m / vkk (60% ), työpäivät ma, ti ja pe


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja Laine-Lehti Sirpa

040 762 6484

sirpa.laine-lehti@vantaa.fi


Tavoitettavissa klo 9-15, jätä viesti vastaajaan mikäli et tavoita.


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.