(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Opinmäen päiväkoti, 3 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, Opinmäen päiväkoti, 3 tehtävää

Työavain 3-1777-19
Vakinainen työsuhde alkaen 07.01.2020
Hakuaika päättyy 31.10.2019 kello 15:45
Opinmäen päiväkoti , Lillhemtintie 1 02250 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Etsimme joukkoomme kolmea varhaiskasvatuksen opettajaa vakituiseen työsuhteeseen. Uudet vakanssit tuovat meille mahdollisuuden palkata kolme uutta opettajaa, yli 3-vuotiaiden lasten ryhmiin. Tiimissä on siis toinen pätevän opettaja sekä lastenhoitaja. Päiväkodissamme on viisi ryhmää 1-5 -vuotiaille lapsille sekä kaksi esiopetusryhmää. Työsuhteet alkavat heti tammikuussa. Opettajan tehtäviä on 3-5 -vuotiaiden ryhmissä sekä esiopetusryhmissä. Opinmäen kampus Suurpellossa on kansainvälinen ja monikulttuurinen yhteisö. Kyseessä on monipuolinen toimintakeskus, joka toteuttaa ideaa elinikäisestä oppimisesta. Opinmäessä on laaja valikoima Espoon sivistystoimen palveluita eri-ikäisille kuntalaisille. Kampuksella toimii kansainvälinen koulu, suomenkielinen koulu, päiväkoti, liikuntapalvelut, kirjasto sekä Omnia. Tarjoamme varhaiskasvatusta viihtyisässä ja monipuolisessa oppimisympäristössä. Päiväkodissamme lapset kasvavat osaksi yhteisöämme, oppivat suhtautumaan myönteisesti itseensä, ottamaan vastuuta ja huomioimaan toiset. Teemme yhteistyötä vanhempien kanssa kasvatuskumppanuuden hengessä lapsen yksilöllisen kasvun ja kehityksen tukemiseksi. Tarjoamme Espoon kaupungin työsuhde-etuuksina mm. työsuhdematkalippuetuuden, 100 ilmaista uintikertaa Espoon uimahalleissa vuodessa, sportti- ja kulttuuripassin, lukuisia harraste- ja liikuntaryhmiä, taloudellista tukea kouluttautumiseen jne.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Tehtävässä edellytetään varhaiskasvatuksen tuntemista, työmenetelmien osaamista sekä halua kehittää työtä. Toiminnan suunnittelu lähtee vasun ja esi-opsin sisällöstä, lasten mielenkiinnon kohteista ja tarpeista. Toimintaa toteutetaan eri kokoisissa ryhmissä toiminnasta riippuen. Päivittäisessä pedagogiikassa painottuu lasten monipuolisen liikunnan järjestäminen sekä päiväkodin tiloissa että lähiympäristössä, s2 -opetus, matemaattiset taidot ja leikki. Lisäksi edellytämme hyviä tiimityö- ja työyhteisötaitoja sekä kykyä toimia yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa.

Arvostamme työkokemusta ja sen tuomaa osaamista sekä sitoutumista työtehtävään.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2610,47 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min / viikko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Eija Kärkkäinen
043 826 6717
etunimi.sukunimi@espoo.fi