(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Olarin päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, Olarin päiväkoti

Työavain 3-1053-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 01.08.2019 (päättyy 30.06.2020)
Hakuaika päättyy 31.05.2019 kello 15:45
Olarin päiväkoti , Päivänkehräntie 2 02210 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Hei! Oletko Sinä etsimämme Varhaiskasvatuksen opettaja, joka arvostaa hyvää työilmapiiriä ja me-henkeä? Meillä olisi tarjota Sinulle varhaiskasvatuksen opettajan tehtävä Olarin päiväkodissa. Päiväkoti sijaitsee Olarissa Päivänkehrän koulun vieressä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Olarin päiväkodissa on viisi lapsiryhmää. Olarin päiväkodilla on pitkä historia ja meillä on hoidettu lapsia jo useammassa polvessa. Saimme peruskorjauksen myötä uudistetut tilamme käyttöömme marraskuussa 2011. Meille on tärkeää tehdä tiivistä yhteistyötä perheiden kanssa. Toimimme kasvatuskumppaneina yhteisvastuullisesti kaikkien päiväkodissa olevien lasten parhaaksi. Toiminnan suunnittelussa noudatamme valtakunnallisen varhaiskasvatussuunnitelman sisällön tavoitteita jokaisen lapsen kehitystarpeet huomioiden. Olarin päiväkoti on ollut vuodesta 2011 tieto- ja viestintätekniikan pilottipäiväkoti. Sen myötä olemme saaneet koulutusta mediakasvatukseen ja meillä on käytössämme useita laitteita lasten mediakasvatukseen. Vaikuttavan työn ja osaavan henkilöstön lisäksi työsuhde-etuuksina tarjoamme mm. työsuhdematkalippuetuuden, 100 ilmaista uintikertaa Espoon uimahalleissa vuodessa, sportti- ja kulttuuriedun, lukuisia harraste- ja liikuntaryhmiä ja taloudellista tukea kouluttautumiseen. Tervetuloa joukkoomme!


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2610,47€ / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min / vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Varhaiskasvatusyks. joht. Maria Jämiä Lystimäen pk
046 877 1116
maria.jamia@espoo.fi