(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Nuumäen päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, Nuumäen päiväkoti

Työavain 3-37-19
Vakinainen työsuhde alkaen 28.01.2019
Hakuaika päättyy 22.01.2019 kello 15:45
Nuumäen päiväkoti , Nuumäentie 2 02710 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Tule kanssamme toteuttamaan hyvää arkea yhteistyössä yksikkömme muun varhaiskasvatuksen henkilökunnan kanssa! Haemme vakinaiseen työsuhteeseen Nuumäen päiväkotiin varhaiskasvatuksen opettajaa tällä hetkellä 1-3 -vuotiaiden lasten kokopäiväryhmään, jossa tiimikavereina työskentelee kaksi varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Kyseisen ryhmän lisäksi meillä on myös toinen 1-3 -vuotiaiden ryhmä, kolme 3-5 -vuotiaiden ryhmää sekä yksi 5-6-vuotiaiden ryhmä. Karamäen päiväkodin henkilökunta ja lapset ovat väistötiloissa uuden päiväkotirakennuksen valmistumiseen saakka tässä tammikuussa 2017 valmistuneessa Nuumäen päiväkotirakennuksessa, jossa saamme nauttia iloisesta arjesta mm. sisätilojen erinomaisen akustiikan ja toimivien pienryhmätilojen kera. Työyhteisömme pedagogisissa rakenteissa mahdollistuu työn arviointi- ja kehittäminen ja toivommekin sinulta sitoutunutta työotetta varhaiskasvatuksen suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin. Ryhmässäsi pääset toteuttamaan varhaiskasvatussuunnitelman mukaista toimintaa yhteistyössä tiimikavereidesi kanssa huomioiden mm. lapsen osallisuuden ja vahvuuksien huomaamisen positiivista pedagogiikkaa toteuttaen. Toimit yksikkömme muiden tiimien lisäksi yhteistyössä myös mm. varhaiskasvatuksen laaja-alaisen erityisopettajan sekä kieli- ja kulttuuriopettajan kanssa ja olet yksikkömme pedagogisen työryhmän jäsen.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Arvostamme hyvää vuorovaikutus- ja tiimityötaitoa.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2584,62 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h45min/vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Mia Lehtinen
046 8771367
mia.lehtinen@espoo.fi