(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Nikinmäen päiväkoti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Nikinmäen päiväkoti

Perhotie 27, 01490 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Nikinmäen päiväkoti kuuluu Korso- Koivukylän alueeseen Itä-Vantaalla.

Päiväkotimme sijaitsee pientaloalueella hyvien ulkoilumaastojen keskellä. Lähellä ovat ulkokentät, metsät sekä leikkipuistot, joihin oppimisympäristöt laajenevat piha-alueeltamme.

Päiväkodissamme on kuusi lapsiryhmää ja koulu on samassa rakennuksessa, joten yhteistyömme koulun kanssa on luontevaa. Osa talon lapsista ruokailee koulun ruokasalissa ja jaamme yhteiset liikuntatilat koulun kanssa.

Sinä työskentelisit ainakin ensimmäisen vuoden talomme 2-5 –vuotiaiden ryhmässä.

Meille tärkeää on jokaisen lapsen kuuleminen, yksilöllinen kohtaaminen, lasta kunnioittava puhetapa, kehu, kannustus ja kiitos. Aikuisen sylissä lapsen on mahdollista saada lohdutusta, jakaa ilot ja surut. Ilmapiiri meillä on oppimiseen kannustava ja salliva turvallisten rajojen sisällä. Aikuinen on meillä vastuussa hyvän ilmapiirin luomisesta – kuunteleva, sensitiivinen ja aidosti läsnä oleva aikuinen varmistaa turvallisen ja myönteisen ilmapiirin syntymisen. Lasten vahvuuksien tunnistaminen on työssä tärkeää. Iloitsemme lasten kanssa yhdessä onnistumisista. Talomme toimintatapoihin kuuluu, että kaikki aikuiset ovat kaikkia lapsia varten. Pienryhmätoiminta on vakiintunut käytäntö talossamme ja eri ryhmät tekevät yhteistyötä yli ryhmärajojen.

Me tarjoamme aktiivisen, ammatillisen ja toiminnan kehittämisestä kiinnostuneen työyhteisön, jossa henkilökunnan vaihtuvuus on ollut vähäistä. Pitkäkestoisten leikkien, liikunnan ilon ja satujen kautta, lasta ja perheitä kuunnellen, haluamme tehdä jokaisen lapsen päivästä hyvän päivän.

Me odotamme sinulta arvostavaa ja lämmintä vuorovaikutusta suhteessa lapsiin ja heidän vanhempiinsa sekä työkavereihin, ammatillisuutta ja yhteisvastuullista työotetta.

Hyvät vuorovaikutustaidot, innokkuus, joustavuus ja työhön sitoutuminen luetaan sinulle eduksi.

Varhaiskasvatuksen opettajana olet osa talon johtoryhmää, vaikuttamassa päätöksenteossa sekä pedagogiikan kehittämisessä.  

Jos tunnistat itsesi ja työtapasi ylläolevasta, tule innostumaan työstäsi ja lumoutumaan lapsista yhdessä meidän kanssamme Nikinmäen päiväkotiin!

Meillä Vantaalla on tarkistettu varhaiskasvatuksen opettajan palkkoja ja palkat ovat nousseet 1.1.2019 alkaen. Vantaa maksaa myös muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita. Lue lisää täältä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2 550,34 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja Sanna Kanerva

+358503042114

sanna.kanerva@vantaa.fi

Tavoitettavissa klo 8-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.