(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Niittyvillan avoin päiväkoti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Hämeenkylän toimintayksikkö

Lammaslammentie 3, 01710 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 07.01.2020 - 31.05.2020


Haemme avoimesta varhaiskasvatuksesta kiinnostunutta varhaiskasvatuksen opettajaa Niittyvillan avoimeen päiväkotiin osa-aikaiseen työsuhteeseen, määräajalle 7.1.-31.5.2020. Työaika on 25h/vko.

Niittyvilla sijaitsee Länsi-Vantaalla, Pähkinärinteessä ja kuuluu Hämeenkylän toimintayksikköön yhdessä Autioniityn ja Hämeenkylän päiväkotien kanssa. Avoimen päiväkodin lisäksi Niittyvillassa toimii kaksi kerhoryhmää sekä Apiloiden osapäiväryhmä. Niittyvilla tekee kiinteää yhteistyötä samassa rakennuksessa toimivan Autioniityn päiväkodin kanssa.  Päiväkodin lähiympäristössä on hyvät retkeilymahdollisuudet, luonto, leikkipuistot ja Lammaslampi.

Meillä on selkeät ja toimivat johtamisen rakenteet. Varhaiskasvatuksen opettajana kuulut päiväkodin johtoryhmään ja olet osallisena päiväkodin pedagogisen toiminnan kehittämisessä. Omassa tiimissäsi työskentelet yhdessä kolmen lastenhoitajan kanssa ja opettajana olet vastuussa avoimen päiväkodin, kerhojen ja osapäiväryhmän pedagogisesta toiminnasta. Työhösi ja ammattirooliisi saat tukea päiväkodin johtajalta.

Lasten ja perheiden kanssa työskentelyssä arvostamme perheiden rinnalla kulkevaa ja kuuntelevaa työotetta, sekä positiivista ja kehittävää asennetta tehdä yhteistyötä lapsiperheiden elämässä mukana olevien yhteistyökumppaneidemme kanssa. Työskentely avoimessa päiväkodissa on monipuolista sekä antoisaa, perheiden kanssa yhdessä tekemistä. 

Olet tervetullut joukkoomme tuomaan omaa osaamistasi sekä oppimaan uutta!


Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.  

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti


Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Osa-aikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko työaika on 25h/vko


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Pentikäinen Miia

0503026033

miia.pentikainen@vantaa.fi
Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.