(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Mistelin päiväkoti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Mistelin päiväkoti

Tulppaanitie 44, 01390 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 03.08.2020 tai sopimuksen mukaan - 


TERVETULOA TÖIHIN MISTELIN PÄIVÄKOTIIN!

Haemme mukavaan työyhteisöömme sinua varhaiskasvatuksen opettajaa, joka haluat tuoda kasvatukseen pedagogisen osaamisesi ja tulla kehittymään kanssamme. Mistelin päiväkoti on yli 20 vuotta vanha hirsinen hyvän ilmapiirin talo, jossa positiivinen pedagogiikka, luonto ja taideaineet yhdistävät toimintaamme. Meillä on virikerikas piha omenapuineen ja lähellä paljon mukavia puistomaisia metsäalueita ja puistoja.

Päiväkodissamme on yhteensä kolme lapsiryhmää eskarista yksivuotiaaseen. Toimintayksikössä johtaja vastaa myös Tikkurilan alueen perhepäivähoitajien toiminnasta.

Varhaiskasvatuksen opettajana sinulla on mahdollisuus kuulua päiväkotimme johtoryhmään, jossa käsittelemme päiväkotimme yhteisiä tärkeitä asioita. 

Ota yhteyttä tai jätä hakemuksesi pian ja tule taitavien ja empaattisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten joukkoon kehittämään yhteistä polkua työssämme. Meillä kaikilla Mistelissä on jo pitkä tarina elettyä elämää yksikössämme ja odotamme sinua liittymään joukkoomme. Tule jatkamaan hyvää yhteistä visiotamme!  


Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.  Varhaiskasvatuksen opettajana ja varhaiskasvatuksen erityisopettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha kokeilu koskee vakituisia työsuhteita ja on voimassa 31.12.2020 saakka.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2550,34 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja Seppänen Tuomo

040 5770992

tuomo.seppanen@vantaa.fi


Tavoitettavissa klo 8:30-16:00

Varajohtaja Maarika Aarnikoivu p. 043 8270337

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.