(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Metsolan päiväkoti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Metsolanmäen toimintayksikkö, Metsolan päiväkoti

Metsolantie 7, 01450 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 19.11.2020 tai sopimuksen mukaan - 01.10.2021


Hei, sinä innostunut varhaiskasvatuksen opettaja, tervetuloa tiimiimme!

Etsimme varhaiskasvatuksen opettajaa Metsolanmäen toimintayksikköön, Metsolan päiväkotiin.

Toimintayksikköömme kuuluu kaksi päiväkotia, Metsolanmäen päiväkoti ja Metsolan päiväkoti, joissa on yhteensä kuusi tiimiä. Haussa oleva varhaiskasvatuksen opettaja sijoittuisi Metsolan päiväkodin 3-5-vuotiaiden ryhmään.  

Metsolan päiväkoti on pieni,  kodinomainen päiväkoti, jossa toimii 2 lapsiryhmää. Päiväkotimme tekevät  yhteistyötä ja kehitämme toimintayksikön pedagogiikkaa yhdessä monipuolisten pedatiimien ja kehittämispalaverien avulla. 

Päiväkodit sijaitsevat hyvien joukkoliikenne yhteyksien äärellä Korson keskustan alueella, kävelymatkan päässä Korson juna-asemalta.

Alueemme on monikulttuurinen, joten S2-opetus on osa arkeamme. Monikulttuuristen perheiden kanssa käydyissä palavereissa käytämme tulkkipalveluja. Metsolanmäen työyhteisössä uskotaan aitoihin, yksilöllisiin kohtaamisiin ja arvostetaan moninaisuutta. Yhdessä olemme enemmän. 

Vantaan linjausten mukaan toimimme pienissä ryhmissä leikkien ja liikkuen. Päiväkodissa on pieniä ryhmä tiloja, jotka soveltuvat erilaisten pienryhmien ja monipuolisten pedagogisten suunnitelmien toteutukseen. Lisäksi käytämme aktiivisesti alueen liikuntamahdollisuuksia mm. Lumon saleja ja alueen monia puistoja aktiivisen liikuntaan.

Arvostamme ammatillista työotetta, sensitiivisyyttä vuorovaikutuksessa, lasta ja perhettä kunnioittavaa ja osallistavaa asennetta sekä halua olla aktiivisesti mukana lasten toiminnassa pedagogisena ohjaajana ja turvallisena aikuisena. Lapsi tarvitsee todellista läsnäoloa ja kuuntelua kasvattajalta!

Vantaalla kasvattajien työn tukena toimii konsultoiva erityisvarhaiskasvatuksen opettaja sekä laajat yhteistyöverkostot. 

Tervetuloa joukkoomme kehittämään varhaiskasvatusta uudistuneen vasun pohjalta sekä nauttimaan hyvästä ja lapsilähtöisesti toimivasta työyhteisöstä.

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. 

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Luemme eduksi: Arvostamme esiopetuspätevyyttä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2581,45 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 5 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja Niininen Teresa

0503145659

teresa.niininen@vantaa.fi


Tavoitettavissa Arkisin 9.00-15.00


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.