Varhaiskasvatuksen opettaja, Merenkulkijan päiväkodin esiopetus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2020

Esiopettajaksi kesän jälkeen? Haemme esiopetuskelpoista varhaiskasvatuksen opettajaa vakituiseen tehtävään Merenkulkijan päiväkotiin

Esiopetuksessa varhaiskasvatuksen opettaja vastaa Espoon esiopetussuunnitelman mukaisen esiopetuksen toteuttamisesta esiopetusryhmässä, sekä esioppilaiden henkilökohtaisen opetussuunnitelman (leops) laatimisesta ja arvioinnista yhdessä toisen esiopettajan kanssa. Esiopetusryhmässä työskentelee opettajien lisäksi varhaiskasvatuksen lastenhoitaja. Pedagogisissa ratkaisuissa on apuna laaja-alaisen erityisopettajan sekä kieli- ja kulttuuriopettajan kanssa tehtävä säännöllinen yhteistyö.

Viisiryhmäinen Merenkulkijan päiväkoti sijaitsee keskeisellä paikalla hyvien kulkuyhteyksien varrella, kohta myös metroyhteyden äärellä. Merenranta, urheilupuisto, metsäalueet sekä pian myös Lippulaivan palvelut kirjastoineen, ovat aivan lähellä.
Toiminnassamme painottuvat leikki, liikunta sekä yhdessä lasten kanssa asioita tutkiva ja ihmettelevä työskentelytapa. Toimimme vasun ja esiopsin hengessä, yhteisöllisesti uusia työtapoja kehitellen. Työyhteisössämme on selkeät pelisäännöt ja toimintatavat. Työskentelemme ammatillisesti sitoutuneesti toisiamme arvostaen.

Esiopetuksen opettajana havaitset lapsen vahvuuksia ja myös mahdollisia tuen tarpeita, sekä pohdit, miten lasta voidaan tukea näissä soveltuvin pedagogisin ratkaisuin. Opettajana tuet, kannustat ja rohkaiset lasta kokeilemaan, harjoittelemaan, esittämään kysymyksiä, epäilemään ja ihmettelemään.

Aloittaessasi meillä tukenasi on sinulle nimetty mentori ja lähijohtajan perehdytysprosessi. SAK-ajalle on malli, jota arvioimme ja uudistamme tarpeen mukaan. Koko työyhteisön tuki, hyvät kulkuyhteydet ja osaava henkilökunta pitävät huolen siitä, että tähän paikkaan on hyvä tulla töihin.

Työ on mahdollista aloittaa 1.6. tai sopimuksen mukaan, esimerkiksi elokuun alussa.
Ilmoitathan hakulomakkeella milloin voisit aloittaa tehtävässä. Merkitsethän lomakkeelle myös esiopetuskelpoisuutesi. Voit halutessasi liittää hakemukseesi myös CV:n.

Työpaikan nimi: Merenkulkijan päiväkoti
Työaika: 38 h 45 min/vko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävässä edellytetään kelpoisuutta esiopettajana toimimiseen.
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme taitoa toimia pienryhmissä sekä vahvuusperusteista ja positiivista työskentelytapaa.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.


Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1344560
  • Tehtäväalue: Koulutus/opetus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo