(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Matinkylän päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, Matinkylän päiväkoti

Työavain 3-1049-19
Vakinainen työsuhde alkaen 01.08.2019
Hakuaika päättyy 03.06.2019 kello 15:45
Matinkylän päiväkoti , Leilankuja 3 02230 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät 3-5-vuotiaiden ryhmässä. Etsimme joukkoomme motivoitunutta, innostuneen ja pedagogisen työotteen omaavaa varhaiskasvatuksen opettajaa. Haluat toteuttaa ja kehittää varhaiskasvatussuunnitelman mukaista toimintaa yhdessä koko henkilöstön sekä asiakkaiden kanssa. Tarjoamme mukavat, joustavat työkaverit ja hyvin toimivan työympäristön mukavien perheiden parissa. Matinkylän päiväkodissa on kaiken kaikkiaan kuusi ryhmää joissa monikulttuurisuus on arjen rikkautta. Tukea työhösi saat joustavasti laaja-alaiselta erityisopettajalta ja kieli- ja kulttuuriopettajalta. Voit tutustua meihin Facebookissa: Matinkylän päiväkoti.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2610,47 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45 min/ vkoLisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön johtaja
Anita Järvisalo
anita.jarvisalo@espoo.fi