(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Matinkylän päiväkoti, 3 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Tule opettajaksi Matinkylän varhaiskasvatusyksikön osaavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

Uuden henkilöstörakenteen myötä meillä on tarjolla kaksi opettajan paikkaa 3-5-vuotiaiden ja yksi opettajan paikka 1-4-vuotiaiden ryhmiin.
Matinkylän yksikössämme pääset tekemään laadukasta varhaiskasvatustyötä, jossa arvostetaan yhteisön moninaisuutta, kestävää kehitystä ja positiivista pedagogiikkaa. Lasten ja aikuisten yhteinen leikki ja ilo saa näkyä ja kuulua käytävillämme. Yhteisen keskustelun kautta jaamme kollegiaalista tukea toinen toisillemme. Työssäsi sinua tukee myös laaja-alainen erityisopettaja sekä kieli- ja kulttuuriopettaja.

Matinkylän varhaiskasvatusyksikkö sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä kerrostaloalueella reilun viiden minuutin kävelymatkan päässä Matinkylän metroasemalta.
Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja aloituspäivästä voimme sopia tarkemmin yhdessä neuvotellen. Myös kevään ja kesän aikana valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat huomioidaan haussa.

Ota yhteyttä, jutellaan lisää!

Työpaikan nimi: Matinkylän varhaiskasvatusyksikkö, Leilankuja 3
Työaika: 38h 45min / viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävässä edellytetään:

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.


Tervetuloa osaavaan joukkoomme!