Varhaiskasvatuksen opettaja, Martinlaakson päiväkoti
Vantaan kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2021

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Martinlaakson päiväkoti

Martinlaaksonpolku 7

Työsuhteen kesto: Vakituinen


Varhaiskasvatuksen ope, meillä olisi huippu paikka tarjolla. Odotamme  innovatiivisuutta, kehitysmyönteisyyttä ja ennen  kaikkea positiivista varhaiskasvatuksenopettajaa tai sellaiseksi valmistuvaa. Olethan  rohkea, kokeilunhaluinen ja ehdottoman sensitiivinen vuorovaikutuksen ammattilainen, jolle lapsi ja lapsen oppiminen sekä kehittyminen ovat lähellä sydäntä.  

Tule mukaan timanttiseen joukkoomme  Martinlaakson uljaaseen päiväkotiin. Työsuhde voi  alkaa jo  1.6.2021 tai myöhemmin (esim. elokuussa 2021) sopimuksemme  mukaan. Aloitan haastattelut heti, kun hakemuksia vaan alkaa tippua.

Tutustu pikku videoon, joka on kuvattu päiväkodissamme. 

Myös instagramissa on paljon kuvia satulinnastamme ja toiminnastamme, joten suosittelen sinua seuraamaan meitä. 

Martinlaakson päiväkodin toimintaa, oppimisympäristöä ja rakenteita kehitetään siten, että lapsille muodostuu yhtenäinen polku taaperoista esikouluun. Yksikössämme halutaan hyödyntää kaikkien kasvattajien vahvuuksia. Toimintamme perustuu lastenhoitajan ja varhaiskasvatuksen opettajan työparimalliin.  Kaksi työparia muodostavat yhdessä kotiryhmän. Varhaiskasvatuksen opettajana toimit tiimisi pedagogisena johtajana, ylläpidät pedagogista keskustelua ja olet vastuussa laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttamisesta yhdessä työparisi kanssa. 

Meillä painotetaan ja kehitetään lasten leikkiä, osallisuutta,  liikuntaa ja TVT:n innovativista hyödyntämistä tukevia ratkaisuja. Päiväkotimme on varusteltu nykyaikaisella laitteistolla, joiden avulla villeimmätkin ideat on mahdollista toteuttaa. Hulppeat tilat mahdollistavat monipuolisen toiminnan toteuttamisen.

Aloittaessasi työuraasi saat tueksesi päiväkodistamme mentorin, kokeneen opettajan. Päiväkotimme toimii myös Helsingin Yliopiston  varhaiskasvatuksen kandien työssäoppimispaikkana, joten olemme ajan hermolla myös alan koulutuksen suhteen. 

Martinlaakson päiväkodissa työskentelee 10 varhaiskasvatuksen opettajaa ja 10 lastenhoitajaa. Lapsia meillä on reilu 120. Työhyvinvointi on hyvän oppimisympäristön kulmakivi, siksi panostammekin siihen erityisen paljon. Huumorintaju ja heittäytymiskyky ovat ominaisuuksia, joita arvostamme ja viljelemme työssämme.  Myös alan opiskelijat otetaan huomioon paikkaa täytettäessä. Soita ja kysy, kerron mielelläni sinulle lisää.

Päiväkotimme sijaitsee Martinlaakson aseman lähellä, joten kulkeminen meille on helppoa. 

Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 euroa, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita ja vain varhaiskasvatuksen opettajia, varhaiskasvatuksen erityisopettajia sekä päiväkodin johtajia.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2647,26 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Salonen Ritva

0401865521

ritva.salonen@vantaa.fi


Tavoitettavissa 8:00-17:00


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1442451
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa