(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Martinlaakson päiväkoti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Martinlaakson päiväkoti

Martinlaaksonpolku 7

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 03.08.2020 tai sopimuksen mukaan - 18.12.2020


Hei, sinä innovatiivinen, kehitysmyönteinen ja ennen  kaikkea positiivinen varhaiskasvatuksenopettaja tai sellaiseksi valmistuva. Olethan rohkea, kokeilunhaluinen ja ehdottoman sensitiivinen vuorovaikutuksen ammattilainen, jolle lapsi ja lapsen oppiminen sekä kehittyminen ovat lähellä sydäntä.  

Tule mukaan timanttiseen joukkoomme marraskuussa 2018 avattuun Martinlaakson uljaaseen päiväkotiin. Sijaisuus alkaa 3.8.2020 ja päättyy 18.12.2020. Sijaisuus saattaa myös jatkua.

Tutustu tästä : pikku videoon, joka on otettu viime toimintakaudelta. Myös instagramissa on paljon kuvia satulinnastamme ja toiminnastamme, joten suosittelen sinua seuraamaan meitä tästä linkistä.


Martinlaakson päiväkodin toimintaa, oppimisympäristöä ja rakenteita kehitetään siten, että lapsille muodostuu yhtenäinen polku taaperoista esikouluun. Yksikössämme halutaan hyödyntää kaikkien kasvattajien vahvuuksia. Toimintamme perustuu lastenhoitajan ja varhaiskasvatuksen opettajan työparimalliin.  Kaksi työparia muodostavat yhdessä kotiryhmän. Varhaiskasvatuksen opettajana toimit tiimisi pedagogisena johtajana, ylläpidät pedagogista keskustelua ja olet vastuussa laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttamisesta yhdessä työparisi kanssa.

Meillä painotetaan ja kehitetään lasten leikkiä, osallisuutta,  liikuntaa ja TVT:n innovativista hyödyntämistä tukevia ratkaisuja. Päiväkotimme on varusteltu nykyaikaisella laitteistolla, joiden avulla villeimmätkin ideat on mahdollista toteuttaa.

Työparinasi ja mentorinasi toimii talomme vakituinen varhaiskasvatuksen opettaja, joka työskentelee samassa kotipesässä, rinnakkais  tiimissä kanssasi. 

Martinlaakson päiväkodissa työskentelee 10 varhaiskasvatuksen opettajaa ja 11 lastenhoitajaa. Lapsia meillä on 123. Työhyvinvointi on hyvän oppimisympäristön kulmakivi, siksi panostammekin siihen erityisen paljon. Huumorintaju ja heittäytymiskyky ovat ominaisuuksia, joita arvostamme. Myös alan opiskelijat otetaan huomioon paikkaa täytettäessä. Soita ja kysy, kerron mielelläni sinulle lisää.

Päiväkotimme sijaitsee Martinlaakson aseman lähellä, joten kulkeminen meille on helppoa. 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2550,34 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja Salonen Ritva

0401865521

ritva.salonen@vantaa.fi


Tavoitettavissa klo 8:00-17:00


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.