(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Martinlaakson päiväkoti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Martinlaakson päiväkoti

Martinlaaksonpolku 7 , 01620 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 06.08.2019 tai sopimuksen mukaan - 29.05.2020


Hei, sinä innovatiivinen, kehitysmyönteinen, sensitiivinen ja ennenkaikkea positiivinen varhaiskasvatuksenopettaja tai sellaiseksi valmistuva.  Tule mukaan timanttiseen joukkoomme marraskuussa 2019 avattuun Martinlaakson uljaaseen päiväkotiin Tutustu tästä . 

Martinlaakson päiväkodin toimintaa, oppimisympäristöä ja rakenteita kehitetään siten, että lapsille muodostuu yhtenäinen polku taaperoista esikouluun. Yksikössämme halutaan hyödyntää kaikkien kasvattajien vahvuuksia. Toimintamme perustuu lastenhoitajan ja varhaiskasvatuksen opettajan työparimalliin.  Kaksi työparia muodostavat yhdessä kotiryhmän. Varhaiskasvatuksen opettajana toimit tiimisi pedagogisena johtajana, ylläpidät pedagogista keskustelua ja olet vastuussa laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttamisesta yhdessä työparisi kanssa.

Meillä tehdään  yhteistyötä Helsingin yliopiston kanssa, joten täällä pääset vaikuttamaan varhaiskasvatuksen kehittämiseen laajemminkin. Martinlaaksossa saat halutessasi mahdollisuuden toimia myös tulevien varhaiskasvatuksenopettajien ohjaajana.

Meillä painotetaan ja kehitetään lasten osallisuutta, leikkiä, liikuntaa ja TVT:n innovativista hyödyntämistä tukevia ratkaisuja. Päiväkotimme on varusteltu nykyaikaisella laitteistolla, joiden avulla villeimmätkin ideat on mahdollista toteuttaa. Olethan rohkea, kokeilunhaluinen ja ehdottoman sensitiivinen vuorovaikutuksen ammattilainen. jolle lapsi ja lapsen oppiminen sekä kehittyminen ovat lähellä sydäntä.  

Martinlaakson päiväkodissa työskentelee 10 varhaiskasvatuksen opettajaa ja 10 lastenhoitajaa. Lapsia meillä on 116. Työhyvinvointi on hyvän oppimisympäristön kulmakivi,  siksi panostammekin siihen erityisen paljon. Huumorintaju ja heittäytymiskyky ovat ominaisuuksia, joita arvostamme. Sijaisuus on 3-5 vuotiaiden ryhmässä ja se saattaa jatkua. Myös alan opiskelijat otetaan huomioon paikkaa täytettäessä. Soita ja kysy, kerron mielelläni sinulle lisää.

Päiväkotimme sijaitsee Martinlaakson aseman lähellä, joten kulkeminen meille on helppoa. 

 Vantaalla on hyvät koulutusmahdollisuudet ja myönteinen suhtautuminen varhaiskasvatuksen kehittämiseen.

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.  Varhaiskasvatuksen opettajana saat itsellesi vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2550,34 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 5 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja Salonen Ritva

0401865521

ritva.salonen@vantaa.fi


Tavoitettavissa päiväkodin johtaja arkipäivisin klo 8-17


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.