(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Mankkaan päiväkoti, 2 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, Mankkaan päiväkoti, 2 tehtävää

Työavain 3-1338-19
Vakinainen työsuhde alkaen 01.08.2019
Hakuaika päättyy 22.07.2019 kello 15:45
Mankkaan päiväkoti , Vanhan-Mankkaankuja 2B 02180 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Haemme työhönsä sitoutunutta, kokeilun haluista ja innostunutta varhaiskasvatuksen opettajaa, joka on valmis tutkimaan ja pohtimaan asioita ja ilmiöitä ympäristössämme lasten kanssa. Yksikössämme on neljä ryhmää 1-5 v lapsille ja 2 esiopetusryhmää. Päiväkotimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella lähellä Mankkaan ostoskeskusta, mutta kuitenkin luonnon helmassa - ison niityn ja vanhojen omenapuiden katveessa. Olemme Vihreä lippu päiväkoti ja näin kestävän kehityksen arvot näkyvät päivittäisessä toiminnassamme. Haluamme kasvattaa lapsille suhdetta luontoon ja siksi metsä toimii osana oppimisympäristöämme viikoittain kaikilla lapsiryhmillä. Lisäksi teemme taiteen perusopetuksen kanssa yhteistyötä Espoon kuvataidekoulun kanssa.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, joustavuutta ja lapsilähtöistä työotetta. Halua kehittää työtä ja omaa osaamistaan. Kokemusta työskennellä eri kieli- ja kulttuuritaustaisten lasten kanssa.

Arvostamme myönteistä ja positiivista asennetta, innostuneisuutta ja kiinnostusta lapsilähtöiseen toimintaan.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2610,47€ / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min /viikkoLisätietoja tehtävästä
Arja Bisi
050 369 4431
arja.bisi@espoo.fi

Jaana Koivisto
050 352 1910