(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Mäkkylän päiväkoti, 2 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, Mäkkylän päiväkoti, 2 tehtävää

Työavain 3-1578-19
Vakinainen työsuhde alkaen 28.10.2019
Hakuaika päättyy 23.10.2019 kello 15:45
Mäkkylän päiväkoti , Mäkkylänkuja 3 C 02650 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät Mäkkylän päiväkodin 3-5-vuotiaiden ryhmässä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Mäkkylän päiväkoti sijaitsee rauhallisella pientaloalueella hyvien kulkuyhteyksien varrella lähellä Leppävaaraa. Päiväkotimme lähellä on lukuisia metsiä, joita käytämme oppimisympäristöinä lasten kanssa läpi vuoden. Päiväkodissamme on neljä lapsiryhmää. Ryhmät tekevät yhteistyötä keskenään ja pidämme tärkeänä yhteisöllisyyttä sekä lapsiin tutustumista yli ryhmärajojen. Positiivinen pedagogiikka on keskeinen osa työtämme ja arkeamme. Pyrimme myös työyhteisönä olemaan positiivinen, toiset huomioiva ja kehitysmyönteinen. Toimintamme on lasta osallistavaa ja kannustavaa.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään joustavaa ja rohkeaa työtapaa sekä ennakkoluulotonta asennetta. Odotamme sitoutumista yhteisöllisyyteen. Hyvät vuorovaikutustaidot luovat paitsi hyvän työilmapiirin, myös lapselle turvallisen kasvuympäristön.

Arvostamme lasten sensitiivistä kohtaamista ja kuulemista. Halua kehittyä varhaiskasvatuksen opettajana ja innokkuutta uuden toimintakulttuurin luomiseen. Espoon kaupunki työnantajana on koulutusmyönteinen ja tarjoaa monipuolisen koulutus tarjonnan lisäksi lukuisia muita työpaikkaetuja mm. työsuhdematkalipun, liikunta/kulttuuriedun ja työsuhdeasuntoja.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2610,47 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
vs. Varhaiskasvatusyksikön johtaja Miia Sultsi
040 504 8569
etunimi.sukunimi@espoo.fi