(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Maitorpan päiväkoti Kivistössä
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Maitorpan päiväkoti

Maitorpantie 4, 01700 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 09.09.2019 tai sopimuksen mukaan - Hei, sinä innostunut varhaiskasvatuksen opettaja, tervetuloa tiimiimme!

Etsimme varhaiskasvatuksen opettajaa Kivistön varhaiskasvatusyksikköön. Tällä toimintakaudella työpiste on Maitorpan päiväkodissa.

Pienet, neljäryhmäiset päiväkotimme sijaitsevat rauhallisella pientaloalueella Vantaan Kivistössä, Kehäradan ja Hämeenlinnantien varrella. Kivistöstä löytyy monimuotoisia asumisen mahdollisuuksia alueelle muuttaville sekä monipuolinen oppimisympäristö varhaiskasvatukselle.  Päiväkodin tilat ovat mitä mukavimmat pienryhmätyöskentelyyn ja monipuolisen varhaiskasvatuksen  toteuttamiseen. Toimimme yhteistyössä yli ryhmärajojen toisiamme tukien ja auttaen ja jokaisen vahvuuksia hyödyntäen.  

Oletko huumorintajuinen työkaveri ja ammatillinen opettaja? Oletko innokas oppimaan ja kehittymään joka päivä?  Oletko hyvä  tyyppi?  Saatat olla etsimämme opettaja osaavaan ja hauskaan joukkoomme!Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.  Varhaiskasvatuksen opettajana ja varhaiskasvatuksen erityisopettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Meillä Vantaalla on tarkistettu varhaiskasvatuksen opettajan palkkoja ja palkat ovat nousseet 1.1.2019 alkaen. Vantaa maksaa myös muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita. Lue lisää täältä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä varhaiskasvatuksen osaamista ja tuntemusta. Voit olla äskettäin valmistunut tai kokenut konkari, meillä on hyvä olla töissä.

Luemme eduksi: kokemuksen ja osaamisen kehityksen ja opimisen tukemisesta ja S2-opetuksesta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2550,34 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja Johanna Ahokas

043-8249240

johanna.ahokas@vantaa.fi

Tavoitettavissa 8-16

Pauliina Maaniittu, 043-8272054, 9-15

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.