(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Maarukan päiväkoti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Maarukan päiväkoti

Neptunuksentie 3, 01480 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 04.01.2021 tai sopimuksen mukaan - 25.05.2021


Tartu tilaisuuteen, nyt on avoinna varhaiskasvatuksen opettajan määräaikainen tehtävä Maarukan päiväkodissa. Maarukka on pieni 4-ryhmäinen päiväkoti Vantaalla, Pohjoisella palvelualueella, Korson Mikkolassa. Haemme opettajaa Tuulentuvan ryhmään. Ryhmän lapset ovat iältään 0-3v. Läheisimpinä työkavereinasi toimii kaksi lastenhoitajaa.

Meillä lapsen on hyvä kasvaa, kehittyä ja oppia. Arvostamme lapsilähtöisyyttä, kohtaamista ja kiireettömyyttä. Toivomme opettajan omaavan arjen organisointikykyä, valmiutta reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin, kykyä heittäytyä, innokkuutta, kehitysmyönteisyyttä sekä huumorintajua. Meille on tärkeää läsnäolo, ilo, pedagogisuus arjen kaikissa tilanteissa, auttaminen, yhdessä tekeminen sekä vanhempien kanssa tehtävä kiinteä ja hyvä yhteistyö. Olemme viime vuosina panostaneet erityisesti huomaa hyvään, ekologisuuteen ja liikkumiseen. Päiväkotimme on auki 6-18.00 välillä (mutta opettajat tekevät pääsääntöisesti vuoroja välillä 7-16.30) ja lapset ovat iältään 1-6v. Päiväkoti sijaitsee metsän vieressä rauhallisella alueella. Päiväkodin pihalle on tehty upea remontti syksyllä 2019.

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset vaikuttamaan yksikön toimintaan esimerkiksi varhaiskasvatuksen opettajista koostuvan johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto (mm. varhaiskasvatuksen psykologi ja kuraattori). Uutena/nuorena opettajana pääset mukaan mentorointitoimintaan, jossa saat vaihtaa ajatuksia kokeneemman opettajan kanssa vertaisryhmätapaamisissa. Alueellamme toimii myös alle 3v. pedagoginen foorumi, 3-5v. pedagoginen foorumi sekä esiopettajien säännölliset tapaamiset. 

Otamme haussamme huomioon myös varhaiskasvatuksen opettaja tai sosionomiopintoja suorittavat henkilöt sekä jo hieman kokemusta omaavat lastenhoitajat, joilla on kiinnostus varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2581,45 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan koeaikaa, joka on puolet palvelussuhteen kestosta

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko, työajat pääsääntöisesti 7-16.30 välillä.


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Laaksonen Leena

040 5209733

leenam.laaksonen@vantaa.fi

Tavoitettavissa parhaiten klo  9-15 


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.