(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Lystilän päiväkoti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Lystilän päiväkoti

Lustikullantie 3, 01510 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 03.08.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Hei, sinä innostunut varhaiskasvatuksen opettaja, tervetuloa tiimiimme!

Etsimme varhaiskasvatuksen opettajaa Lystilän päiväkotiin. Tulevan syksyn tiimit ovat vielä auki, joten tarvitsemme varhaiskasvatuksen opettajaa joko alle 3-vuotiaiden ryhmään tai yli 3-vuotiaiden ryhmään päiväkotimme kokonaistilanne huomioiden. Työajat vaihtelevat arkisin klo 6-17.15 välillä. Vaihtoehtona on myös työskennellä päiväkotimme jommassa kummassa vuorohoitoryhmässä arkisin klo 6.45-22 välillä. Päiväkotimme henkilökunnasta puolet on varhaiskasvatuksen opettajia ja puolet lastenhoitajia. Näin ollen joka ryhmässä toimii yksi tai kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa. Työn alkamispäivästä voidaan neuvotella.

Lystilän päiväkoti on aloittanut toimintansa noin 11 vuotta sitten moderneissa, toimivissa ja avarissa tiloissa. Lystilässä on kuusi lapsiryhmää, joista yhdessä tarjotaan keskitetysti iltahoitoa arkisin klo 22 saakka etukäteen varatun, perustellun hoidon tarpeen mukaan. Kesä- ja joulupäivystysaikoina työssäolevien työntekijöiden työvuorot voivat vaihdella arkisin klo 6-22 välillä, etukäteen sovitusti.

Päiväkotimme sijaitsee kauppakeskus Jumbon läheisyydessä, josta on hyvät kulkuyhteydet joka suuntaan. Päiväkotimme lähellä on kirjasto, leikkipuisto, liikunta-alueita ja muutamia hyviä luontoretkikohteita.

Toivomme uudelta työntekijältä positiivista, innovatiivista, joustavaa ja asiakaslähtöistä työotetta sekä sitoutumista työhön ja työyhteisöömme. Lystilä tarjoaa työntekijälle iloisen, avoimen ja ammatillisen työyhteisön, johon myös uudet ideat ja ajatukset ovat tervetulleita. Pienryhmätoiminta on vakiintunut osa arkeamme ja eri ryhmillä on yhteistyötä keskenään.


Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.  Varhaiskasvatuksen opettajana ja varhaiskasvatuksen erityisopettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

 Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha kokeilu koskee vakituisia työsuhteita ja on voimassa 31.12.2020 saakka.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Luemme eduksi: esiopetuspätevyyden.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2550,34 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko mahdolliset ilta- ja yötyöt maksetaan rahakorvauksena.


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja Gynther Piia

050-3145591

piia.gynther@vantaa.fi


Tavoitettavissa pääsääntöisesti virka-aikana, työhaastattelu on järjestettävä vallitsevien korona-ohjeistusten mukaan


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.