(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Lisäkasvattaja
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, Lisäkasvattaja

Työavain 3-1531-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 02.09.2019 (päättyy 29.05.2020)
Hakuaika päättyy 28.08.2019 kello 15:45
Ruusulinnan päiväkoti , Huvilinnantie 4 02600 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät 3-vuotiaiden ryhmässä. Ryhmässä työskentelee myös toinen varhaiskasvatuksen opettaja. Ruusulinnan päiväkoti on keskeisellä paikalla monipuolisten oppimisympäristöjen läheisyydessä. Päiväkodissa 4 ryhmää ja aktiivinen pedagogiikan arvioinnin ja kehittämisen toimintakulttuuri. Lasten tunnetaidot ja toimiva yhteistyö ovat meille tärkeitä asioita.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2610,47 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38,75 h/vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Sanna Siltanen, varhaiskasvatusyksikön johtaja
0503258607
sanna.m2.siltanen@espoo.fi