(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Lipunkantajanpolun päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, Lipunkantajanpolun päiväkoti

Työavain 3-1676-19
Vakinainen työsuhde alkaen 01.11.2019
Hakuaika päättyy 30.10.2019 kello 15:45
Lipunkantajanpolun päiväkoti , Komentajankatu 10 02600 ESPOO
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Haemme joukkoomme motivoitunutta, innostuneen työotteen omaavaa varhaiskasvatuksen opettajaa vakinaiseen työsuhteeseen. Työsuhteen alkaessa työskentelet 3-5 -vuotiaiden ryhmässä. Lipunkantajanpolun päiväkodissa toteutetaan monipuolista, lapsilähtöistä varhaiskasvatusta, jossa leikillä ja lapsen osallisuudella on keskeinen merkitys. Toiminnan suunnittelussa huomioimme lasten ajatukset, ideat ja kiinnostuksen kohteet. Haluamme tarjota lapsille hoitopäivän aikana positiivisia onnistumisen kokemuksia ja mahdollisuuden oppia uusia asioita. Vanhempien kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä lapsen yksilöllisen kasvun ja kehityksen edistämiseksi. Työyhteisössä näemme tärkeäksi kehittämismyönteisen ilmapiirin, jossa kaikkien osaaminen ja asiantuntemus huomioidaan. Rinnallasi työskentelee osaavien työkavereiden lisäksi suomi -toisena kielenä opettaja sekä laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja.

Arvostamme kokemusta lapsiryhmätyöskentelystä.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2610,47 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min / viikko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Irja Sipilä
046 877 3590