(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Lippajärven päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020

Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät Lippajärven päiväkodissa. Töiden aloitus Vehkat-ryhmässä, jossa 3-5 -vuotiaita lapsia. Lippajärven päiväkoti siirtyy 24.2.2020 väistötiloihin Kiloon, osoitteeseen Kilonkallionkuja 8. Päiväkoti sijaitsee rauhallisella pientaloalueella, hyvien retkeily- ja ulkoilumaastojen keskellä, lähellä Kilon juna-asemaa. Päiväkodissamme on kolme lapsiryhmää 1-5 -vuotiaille lapsille.

Lippajärven päiväkodissa arvostamme lämminhenkistä, sensitiivistä sekä positiivista työotetta, jossa lapset kohdataan yksilöllisesti sekä kunnioittavasti. Työskentelemme lasten mielenkiinnonkohteista sekä tarpeista käsin, arvostaen vanhempien osallisuutta ja asiantuntijuutta lastensa asioissa.

Lippajärven päiväkodissa on iloinen, kehitysmyönteinen ja toiset huomioiva ilmapiiri, jossa arvostetaan jokaisen työntekijän osaamista ja asiantuntemusta. Yhdessä opitaan, kasvetaan ja kehitytään toisia tukien ja huomioiden arjessa.

Työpaikan nimi: Lippajärven päiväkoti

Työaika: 38h 45min / viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävässä edellytetään sensitiivistä työotetta ja kykyä kohdata lapset yksilöllisesti.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kehittämismyönteisyyttä.

Työsuhde-etuuksina tarjoamme mm. työsuhdematkalippuetuuden, 100 ilmaista uintikertaa Espoon uimahalleissa vuodessa, sportti- ja kulttuuriedun, lukuisia harraste- ja liikuntaryhmiä ja taloudellista tukea kouluttautumiseen.

Tervetuloa iloiseen joukkoomme!