(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Lippajärven päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019

Kuvaus tehtävästä: Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät 3-5-vuotiaiden lasten Sudenkorennot-ryhmässä.

Työpaikan nimi: Lippajärven päiväkoti

Työaika: 38h 45min/vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus.

Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä kohdata lapset yksilöllisesti.

Arvostamme iloista ja reipasta otetta työhön.

Lippajärven päiväkoti sijaitsee rauhallisella pientaloalueella, hyvin retkeily- ja ulkoilumaastojen keskellä. Päiväkodissamme on kuusi lapsiryhmää 1-6-vuotiaille lapsille. Lippajärven päiväkoti koostuu A-ja B-talosta. Sudenkorennot ryhmä sijaitsee B-talon puolella ja ryhmässä toimii kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa.

Lippajärven päiväkodissa arvostamme lämminhenkistä, sensitiivistä sekä positiivista työotetta, jossa lapset kohdataan yksilöllisesti sekä kunnioittavasti. Työskentelemme lasten mielenkiinnonkohteista sekä tarpeista käsin, arvostaen vanhempien osallisuutta ja asiantuntijuutta lastensa asioissa.

Lippajärven päiväkodissa on iloinen, kehitysmyönteinen ja toiset huomioiva ilmapiiri, jossa arvostetaan jokaisen työntekijän osaamista ja asiantuntemusta.

Työsuhde-etuuksina tarjoamme mm. työsuhdematkalippuetuuden, 100 ilmaista uintikertaa Espoon uimahalleissa vuodessa, sportti- ja kulttuuriedun, lukuisia harraste- ja liikuntaryhmiä ja taloudellista tukea kouluttautumiseen.