(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Lintumetsän päiväkoti, 3 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, Lintumetsän päiväkoti, 3 tehtävää

Työavain 3-1219-19
Vakinainen työsuhde alkaen 01.08.2019
Hakuaika päättyy 19.06.2019 kello 15:45
Lintumetsän päiväkoti , Lintumetsäntie 13 02660 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät Lintumetsän päiväkodissa. Hakemamme varhaiskasvatuksen opettajan tehtävänä on toteuttaa vasu-pohjaista varhaiskasvatusta yhdessä ryhmän ja päiväkodin muun henkilökunnan kanssa. Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat ryhmän pedagogisen toiminnan suunnittelusta ja sen toteuttamisesta yhdessä oman tiimisi kanssa. Lintumetsän päiväkoti sijaitsee rauhallisella Lintuvaaran pientaloalueella. Tarjoamme päivähoitoa 1-5 -vuotiaille lapsille. Päiväkodin pihapiirissä on kaksi ryhmäperhepäiväkotia, Peipponen ja Peukaloinen. Lintumetsän päiväkodilla ja ryhmäperhepäiväkodeilla on paljon yhteistä toimintaa. Hyvät julkisen puolen kulkuyhteydet: bussi ja juna. Tarjoamme henkilöstöetuina 100 uintikertaa vuodessa, työsuhdematkalippuetua sekä EazyBreak (henkilöstön liikunta-, kulttuuri- ja lounasetua). Työnantajana Espoon kaupunki auttaa asunnon hankkimisessa, jos tarvetta. Tervetuloa mukaan joukkoomme!


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja lasten, vanhempien ja muiden kasvattajien kanssa. Joustavaa työotetta. Uuden VASU:n tuntemusta. Hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja. Positiivista ja sensitiivistä työnotetta sekä taitoa ja halua toimia aktiivisena työyhteisön jäsenenä, jossa huumori kukkii.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2610,47€/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min / vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Hanna Koivunen
050 325 8617
hanna.koivunen@espoo.fi
Tavoitettavissa arkisin 8-17