(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Lintulaakson koulun esiopetusta täydentävä varhaiskasvatus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2020

Kuvaus tehtävästä:

Lintulaakson koululla toimii kolme esiopetusryhmää. Esiopetuksesta vastaa suomenkielinen opetustoimi. Iltapäivällä ryhmissä on varhaiskasvatuksen opettaja ja kaksi lastenhoitajaa.

Varhaiskasvatuksen opettaja vastaa lapsiryhmän varhaiskasvatuksen suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä lastenhoitajien kanssa. Työt koululla alkavat klo 11.00 ja työvuorosi päättyy klo 17.00. Aamupäivän varhaiskasvatuksen opettaja työskentelee tarvittaessa esimiehen toisessa yksiköissä sekä käyttää aamupäivän aikaa suunnitteluun. Työaikasi on klo 9.15-17.00.

Lintulaakson koulu sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Leppävaarassa Lintuvaaran alueella, lähellä Sellon kauppakeskusta ja Leppävaaran juna- ja bussiasemaa.

Työpaikan nimi: Lintulaakson koulun esiopetusta täydentävä varhaiskasvatus

Työaika: 38,45 h/vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävässä edellytetään kokemusta lasten kanssa toimimisesta lapsiryhmässä sekä maahanmuuttajataustaisten perheiden kanssa työskentelystä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme sitoutunutta ja sensitiivistä asennetta lapsiryhmässä toimintaan ja toiminnan kehittämiseen. Joustava ja ammatillinen ote muuttuvissa tilanteissa on eduksi. Omaathan hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot vanhempien ja työyhteisön kanssa.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.


Tervetuloa osaavaan joukkoomme!